Follow:
Lifestyle

5 activiteiten voor een regenachtige zomerdag

In The Rain

FreeImages.com/Martina-

Het weer zit ons de laatste tijd niet mee. Eerst een hittegolf, en nu weer regen. Soms is het wel fijn om een dag lekker binnen te blijven, maar dan moet je natuurlijk wel iets te doen hebben! In de zomervakantie heb je misschien niet zo veel te doen, maar slecht weer betekent niet dat jij je hoeft te vervelen! Ik geef je vijf leuke activiteiten voor een regenachtige dag.
 
 
Make-up uitzoeken
Heb jij je kasten ook vol met make-up en andere verzorgingsproducten? En valt soms alles van de plank als je zoekt naar dat ene product? Misschien is het een goed idee om jouw collectie eens op te ruimen. En kijk dan gelijk ook even naar de houdbaarheid (plaatje van een potje achterop het product met het aantal maanden erbij) zodat je geen producten meer op je huid smeert die al lang over de datum zijn.
 
 
Life Lately 41
 
Je favoriete serie bingwatchen
Met de komst van Netflix was het nog nooit zo eenvoudig om je favoriete series te kijken. En een regenachtige dag is het perfecte excuus om in één dag zoveel mogelijk afleveringen te bekijken. Netflix kun je eerst een maand gratis uitproberen en aanmelden is super makkelijk. Het kost je dus niets en je hebt de hele dag en avond te gekke series en films voor het kiezen. En de rest van je gratis maand kun je op je gemak op zoek naar nieuwe series om je mee zoet te houden.
 
 
Breien en haken
Het is je vast niet ontgaan dat breien en haken weer helemaal hip zijn tegenwoordig. Maar daar moet je wel even voor gaan zitten, en dat doe je natuurlijk niet als het buiten mooi weer is. Ga dus eens proberen iets leuks te maken door een paar tutorials op Youtube op te zoeken. Ik kan ook nog niet breien of haken, maar ik zou het wel graag willen leren! En als je door alle regen je huis toch niet uit hoeft, kun je er rustig de tijd voor nemen.
 
 
IMG_8514
 
Koekjes en taart bakken
Of het nu zomer of winter is, op de koudere (en natte) dagen vind ik het erg leuk om te gaan bakken. Dan ruikt je hele huis lekker zoet en het is een perfect moment om eens een nieuw recept te proberen. Ik kies er vaak voor om koekjes te bakken maar ook brownies zijn erg geliefd in mijn huis. Mijn recept voor heerlijke chewy brownies vind je trouwens hier.
 
 
Kledingparty met vriendinnen
Hangt je kast vol met kleding die je niet meer draagt? Nodig al je vriendinnen uit en pas elkaars kleding! Misschien kun jij een vriendin nog wel heel blij maken met dat ene jurkje dat jij niet meer draagt. En vergeet ook je accessoires niet uit te zoeken! Zonnebrillen, kettingen en armbanden zijn extra leuk omdat je niet aan één kledingmaat gebonden bent.

 
 

Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Leuke tips, ik ga vaak lekker een boek lezen!

    14 juli 2015 at 11:01
  • Geef een reactie