Follow:
Fashion

Nooit meer afzakkende vesten met dit sieraad van Clixx!

clixx kettingWaarschijnlijk ken je het probleem wel; je hebt een vestje aan, maar aan de bovenkant blijft deze niet mooi bij elkaar zitten. Je bent de hele dag aan het sjorren en trekken en het is gewoon heel onhandig. Afgelopen dinsdag was ik op de Zuidlaardermarkt en zag ik een kraampje die hier een geweldige oplossing voor heeft. Deze simpele en vrolijke ketting houdt alles netjes bij elkaar. Ik kocht er één en ging de test aan!
 
Deze ketting heet Clixx en ontstond oorspronkelijk als versiering voor je schoenen en laarzen. In principe kun je het daar nu nog steeds voor gebruiken. Maar met de komst van de vele vesten en poncho’s, bleek het ook handig om deze dicht te houden. Maar de dame die alles ontwerpt, vertelde dat je het ook aan de rand van je broek kunt hangen, langs de hals van een t-shirt en dat soort dingen. Het is dus heel multi-functioneel!
 
clixx ketting

 

Het ontwerp is heel eenvoudig; je hebt twee klemmetjes met weerhaken die je aan je kleding vast maakt. Daar tussen zit een kort stukje ketting om alles bij elkaar te houden. Ik koos natuurlijk voor één met parels, en met zilveren dopjes. Dat is wat het meeste bij mij past. Maar ze hebben ook met vleugeltjes, steentjes, kettingen en meer.
 
 
clixx ketting
 
Ik heb ‘m even getest op een jasje van Primark. Deze had ik niet veel aan, juist omdat deze altijd open valt. Nu doet ‘ie dat gelukkig niet meer. Je kunt de ketting natuurlijk ook lager vastmaken, bijvoorbeeld op de hoogte van je taille. Omdat je het eenvoudig met de haakjes vast kunt maken, kun je het dus precies naar jouw wens aanbrengen. Wel even oppassen met het losmaken van de haakjes. De weerhaken bleven in mijn jasje vastzitten, dus doe dit even met geduld.
 
 
clixx ketting

 

Ik kocht mijn exemplaar dus op een markt, maar je kunt ook online shoppen op de website van CLixx. En dan zie je ook meteen hoe je ze kunt gebruiken! Op de markt kocht ik één voor €8,95 maar volgens mij verschillen de prijzen in de webshop een beetje per model.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Tineke

  Wat een handige oplossing, hij is ook nog eens erg leuk!
  Liefs

  24 oktober 2015 at 10:24
 • Reply Kirsty ten Bos

  Dit klinkt best handig! Het ziet er ook leuk uit 🙂

  26 oktober 2015 at 21:58
 • Geef een reactie