Follow:
Beauty

Arcancil Blush Parijs

Je bent op vakantie in het buitenland en wat is er dan leuker om de make-up te bekijken die dat land verkoopt. Ik ben er gek op en was dan ook helemaal enthousiast toen ik in Parijs door de winkels liep. Het heeft gewoon iets bijzonders, je ziet merken die je niet kent of waar je juist al veel over hebt gehoord. Voor mij is dit echt een kans om eens wat anders te proberen en om leuke merken te ontdekken. Ik ben onder andere bij Sephora en Galleries Lafayette naar binnen geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Sephora had een vergelijkbaar assortiment als in Nederland maar Lafayette verkocht ook andere merken waaronder Arcancil. Ik kocht een mooie blush van dit merk en heb het inmiddels een tijdje geprobeerd. Wil je weten wat ik er van vind, lees dan verder.

Over de blush
Deze blush staat bekend als de ‘Macaron Blush’ want het heeft een schattige ronde en bolle vorm, net zoals het koekje. Op de verpakking staat een speelse tekst en het heeft een schattige kleur.

Arcancil geeft zelf aan dat deze blush een bloemig parfum heeft dat je direct ruikt wanneer je het aanbrengt. Ook zou het een cremige textuur hebben dat op je huid zo smelten. Om eerlijk te zijn is dat grote onzin. Ja, het product ruikt heel lichtjes naar íets, maar niet bloemig. Daarnaast is het ook niet cremig en neigt het juist eerder naar poederig, zoals je ook kunt zien op de swatch-foto. Ik vind het opzich geen probleem dat het niet aan deze dingen voldoet, ik ben best blij met deze blush.

De Mlle Friponne van Arcancil kost €11,90 maar is zover ik weet niet te verkrijgen in Nederland.

 

De blush die ik heb gekocht heet ‘Mlle Friponne’. Het is een felle oranje/roze kleur met een zachte glans verwerkt in de blush.
Ik weet niet goed wat de naam betekend maar het is in ieder geval een mooie kleur. 

Aan de binnenkant zit dit superschatigge sponsje. Ik gebruik dat zelf niet om de blush mee aan te brengen maar ik vind het wel een leuke extra van het product.


Swatch:

Ben je benieuwd naar de andere kleuren van deze blush, kijk dan eens op de website van Arcancil

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie