Follow:
Beauty

Wonderbaarlijke gezichtsolie die je niet wil missen

Balm Balm Rosehip SerumEen product met de woorden ‘little miracle’ in de naam maakt je toch direct nieuwsgierig? Het Rosehip Serum van Balm Balm krijgt lovende reacties en na het zelf uitvoerig getest te hebben, deel ik mijn mening met jullie. Is het slechts een marketing truc, of is dit echt een wonderbaarlijk product dat niet mag ontbreken in jouw skincare?


 

Merk: Balm Balm
Naam: Little Miracle Rosehip Serum
Verkrijgbaarheid: Online bij o.a. John Berens en Bewust Goed
Prijs: Tussen €15 en €18

 
 

Balm Balm Rosehip Serum
 

Over Balm Balm Rosehip Serum

“Deze rijke combinatie van rosehip, jojoba & borage oliën, gemixt met frankincense, rose geranium, palmarosa, juniper & essentiële mandarijn olie voedt de huid, laat de huid ademen en met als resultaat een jonger uitziende huid! Gemaakt van luxe oliën die van nature in de huid voorkomen, waardoor deze magisch worden opgenomen en de huid volledig regenereren.”

 

Balm Balm Rosehip Serum

 

Wat vind ik van Balm Balm Rosehip Serum?

Ik val meteen maar met de deur in huis en zeg dat dit echt mijn favoriete serum is van dit moment. Ik had al veel goeds gelezen over de eigenschappen van rosehip (rozenbottel) en ik was direct geïnteresseerd in dit product. Wat voor mij belangrijk is, is dat het helemaal biologisch en natuurlijk is, dus zonder allerlei chemische toevoegingen. Mijn huid is gevoelig, dus ik wil het verzorgen met de juiste producten. Balm Balm Rosehip Serum doet dat beslist! Rosehip of rozenbottel bevat veel vitamine A, het verhoogt de elasticiteit van de huid en het geeft de huid een boost wat betreft celvernieuwing.

Het serum is in de vorm van een olie dat je op je huid aanbrengt. Op de Nederlandse markt zit het in een witte pompflacon, maar deze (uit Engeland) komt met pipet. Dat vind ik extra handig, omdat je het dan meer nauwkeurig kunt doseren. De olie is een beetje gelig van kleur, maar dit is uiteraard niet terug te zien op de huid.

Na het aanbrengen van de olie, kan ik merken dat mijn huid rustiger aanvoelt en minder geïrriteerd is dan met niet-natuurlijke producten. En hoewel het serum een beetje een rozengeur heeft, bevat het geen parfum en dus is de huid ook minder snel geïrriteerd. Als ik het ‘s ochtends aanbreng, merk ik na een uurtje al dat mijn huid er op zijn best uitziet. De olie geeft hydratatie en voeding, en het voelt echt als een luxe product. En voor een compleet natuurlijke olie, betaal je eigenlijk maar en schijntje!

Het enige nadeel is in mijn geval dat de olie toch niet zo snel in mijn huid wordt opgenomen. Ik gebruik het dan ook alleen ‘s ochtends als ik die dag geen make-up ga dragen, of ‘s avonds voor het slapengaan. Ik vind het niet zo erg dat de olie niet in 15 minuten is ingetrokken, maar je moet er dus wel even rekening mee houden als je dit voor je make-up aanbrengt. Misschien dat het voor jouw huid anders werkt, maar bij mij duurt de opname dus wel een tijdje.

Eigenlijk alleen maar positieve dingen dus over dit Rosehip Serum van Balm Balm. Een top product, voor een goede prijs, die je huid op en top verzorgt! Een echte must als je het mij vraagt, en het is ook nog eens helemaal natuurlijk en biologisch. De woorden ‘little miracle’ op de verpakking kloppen voor mij dan ook helemaal. Een klein wonder in een potje!

 
 
Balm Balm Rosehip Serum
 
Balm Balm Rosehip Serum
 
 
Voordelen
– Betaalbaar merk met fijne ingrediënten
– Alles komt uit biologische bron
– Maakt je huid heerlijk zacht
– Je huid voelt optimaal verzorgd aan

 

Nadelen
– Intrekken duurt wat lang
– Niet overal te verkrijgen in Nederland

 
 

Wat is jouw favoriete serum voor het gezicht?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie