Follow:
Haar

Batiste voor brunettes

Batiste brunette

Hoewel ik nu weer blonde lokken heb, was ik jarenlang een brunette. Het probleem van witte droogshampoo op donker haar is mij dus niet onbekend. Maar Batiste, hét merk voor droogshampoo als je het mij vraagt, komt met een speciale lijn voor dames met bruin haar! Doordat het poeder gekleurd is, heb je dus niet langer last van de witte of grijze waas in je haar. 
 
Batiste Brunette
 
De nieuwe lijn heet Batiste Hints of Color en bestaat uit twee kleuren.
– Medium & Brunette
– Dark & Brunette
 

Het nieuwe product volgens Batiste

Het vleugje kleur geeft witte waas geen kans en biedt de drukbezette vrouw een extra dag frisheid, zonder water te hoeven gebruiken. Voor iedere brunette is er een passende tint: medium & brunette en dark & brunette. De droogshampoos van Batiste zijn het geheime wapen om je haar er direct fris en schoon uit te laten zien tussen wasbeurten door. Batiste geeft futloos haar een boost en gaat vette haarwortels tegen. De droogshampoo geeft het haar structuur waardoor je het makkelijk kunt stylen voor iedere gelegenheid.”
 
De Batiste Hint of Colour bussen zijn verkrijgbaar bij Kruidvat, Trekpleister, DA
en DIO drogisterijen voor €5,58
 
 
Wat is jouw favoriete droogshampoo?
 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Suzanne

  Dit is mijn favo! Ik heb hem mogen testen en ik ben groot fan!

  14 november 2013 at 14:38
  • Reply Geanne Schutter

   Lucky you! met blond haar heb ik gelukkig nergens last van, maar het is wel goed dat ze dit eindelijk ontwikkeld hebben.

   20 november 2013 at 12:10
 • Reply Anneliemajlen

  Ik ben erg benieuwd! 😀

  14 november 2013 at 19:25
 • Reply Wendy

  Slim en handig!

  14 november 2013 at 21:11
 • Reply Kelly

  Klinkt goed, al ben ik zelf blond! 🙂 &wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

  15 november 2013 at 19:05
 • Reply Stephanie Goormans

  Bedankt voor de tip! Lijkt me erg handig!

  15 november 2013 at 21:39
  • Reply Geanne Schutter

   Graag gedaan, hopelijk is dit de oplossing voor de witte waas op donker haar.

   20 november 2013 at 12:10
 • Geef een reactie