Follow:
Beauty

BEAUTY | All Hands On Deck

All Hands On DeckNu de winter voor de deur staat, merk ik dat mijn handen ontzettend droog worden. Ik ben iemand die eigenlijk altijd handcrème bij zich heeft en daar heb ik nog nooit spijt van gehad. Soms kun je snakken naar handcrème zoals je lippen naar Labello, zo ervaar ik dat in ieder geval. En ik heb natuurlijk een aantal favorieten die in mijn huis verspreid liggen. Zo is er altijd één in de buurt en heb ik geen zere handen wanneer mijn huid droog wordt door de veranderingen in het weer.
 
 
Bath & Body Works Noël Hand Cream
Een heerlijke volle handcrème die ik van een vriendin heb gekregen toen zij terug kwam van een reis naar Amerika. Dit is een heerlijke geur voor de wintermaanden want het ruikt naar vanille. Het voedt de huid diep, trekt snel in en ruikt lekker zoet. Het nadeel is dat dit merk niet in Nederland verkocht wordt en dat het een limited edition betreft.
 
Dove Essential Nourishment handcrème met Deepcare Complex
Deze handcrème van Dove is een allrounder en is geschikt voor iedereen. De geur is die typische Dove-geur, die ik persoonlijk erg lekker vindt. Ook deze handcrème trekt snel in en voelt na gebruik niet vettig aan. De crème zelf is wel wat dun dus je moet het voorzichtig uit de tube knijpen.
 
The Body Shop Absinthe Purifying Hand Cream
Tijdens de fotografie-workshop van Patty van Pretty Beauty Land kreeg ik deze handcrème van The Body Shop in een goodiebag. Het is de Absinthe Purifying Hand Cream en het is een product wat ik zelf nooit gekocht zou hebben. Absint? Dat is toch een sterke drank? Maar nu ik deze handcrème al een tijdje gebruik, weet ik dat het toch een heel fijn product in gebruik is. De substantie is heel licht en het voelt aan als een gel in plaats van een crème. Van alle handcrèmes die ik vandaag met jullie deel, is dit de enige die eigenlijk direct in de huid verdwijnt. Ideaal want je handen voelen direct droog en schoon aan na gebruik. De geur is fris maar niet heel herkenbaar, dat zal dan de absint wel zijn. De geur kun je nog lang ruiken en ik vind dit product echt een aanrader!
 
Lush Lemon Flutter Cuticle Butter
Hoewel deze Cuticle Butter van Lush eigenlijk geen handcrème is, mag het in dit lijstje niet ontbreken. Dit product gebruik ikzelf vooral voor mijn nagelriemen zodat deze zacht en soepel worden. Dat is natuurlijk ook belangrijk voor de winter en de geur van citroen helpt je zo door je winterdip heen. Als de huid op mijn handen echt heel droog is (soms zelf zo droog dat er uit schraalheid zelfs wondjes op mijn handen komen) gebruik ik deze butter over mijn hele handen. Het geeft mijn huid een soort kickstart en verzorgt het op een heel andere manier dan een handcrème. Sommige crèmes zijn op zo’n geïrriteerde huid gewoon pijnlijk en dan pak ik direct deze Cuticle Butter van Lush erbij en kalmeert en heelt mijn huid.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete handcrème op dit moment?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  De lemon flutter wil ik nog een keer kopen!

  20 november 2014 at 16:58
 • Reply Julie Quadflieg

  Ikzelf gebruik eigenlijk het liefst de handcrèmes van Essence of die van The Body Shop! De Absinthe geur vind ik niet zo lekker… 🙂
  Lemony Flutter heb ik ook en die is natuurlijk ook ontzettend fijn!

  21 november 2014 at 17:12
 • Geef een reactie