Follow:
Beauty, Favorieten

Beauty | Blush into the sping | Top 5

Top 5 spring blushesIn deze tijd van het jaar heb je waarschijnlijk al de eerste zonnestralen op je gezicht gevoeld. Misschien ben je zelfs al iets bruiner geworden! Tijd dus om je blushes aan te passen voor de zomer. Mijn favoriete teint is koraalkleurig omdat het gewoon zo zonnig en vrolijk staat. Bovendien lijkt deze kleur prachtig op een gebruind gezicht. Dit zijn mijn favorieten.
 
Top 5 spring blushes

V.l.n.r.

 
Deze blush van Ulta in de kleur Heartbreaker is een felle roze kleur. Het heeft geen shimmers en is daarom ideaal voor de warmere periode wanneer je huid wat meer glanst. Het heeft een satijnen finish waardoor het mooi aanbrengt op je wangen en de pigmentatie van dit product is ook erg goed.
Een van de populaire blushes van Benefit is Coralista. Ik heb ‘m jaren geleden gekocht en ben er heel enthousiast over. Het is een echte koraalkleur met lichte shimmers voor een natuurlijke glans. Het enige nadeel is het prijskaartje want dit product kost €33,-.
Misschien kun je je nog wel herinneren dat er een tijdje het merk MNY van Maybelline werd verkocht. De My Blush in kleur 301 lijkt heel erg veel op Coralista maar is een stuk goedkoper. Deze is vooral geschikt voor de gevoelige huid want Coralista kan bij sommige mensen voor break-outs zorgen. Volgens mij is MNY helaas niet meer verkrijgbaar in de winkels maar ik zie er nog wel eens wat van liggen bij Big Bazar.
Een kleur die tussen roze en oranje in zit en niet zo peachy is als Coralista, is dit exemplaar van het Franse Arcancil. Dit is Oh My Blush! in 003 Mlle Friponne en het zit een beetje tussen alle kleuren in. Het heeft gouden shimmers voor een natuurlijke glans en ik denk dat een aparte highlighter met dit product dan ook niet nodig is.
Deze top 5 sluit af met mijn ultieme favoriete blush die ik veel draag en perfect bij lichte huidjes past. Deze M.A.C. Powder Blush in de kleur Melba is mat. Hierdoor is het geschikt om het hele jaar door te gebruiken maar door de oranje teint vind ik ‘m vooral heel geschikt voor het voorjaar en de zomer. Ik denk dat deze blush de enige uit deze top 5 is die je goed kunt opbouwen. Zoals je op de foto ook kunt zien is de kleur niet zo heftig maar als je iets meer product gebruikt wordt de kleur steeds intenser. Zo kun je het perfect aanpassen aan je eigen smaak.
 
 

Q: Wat is jouw favoriete blush voor deze tijd van het jaar?

 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie