Follow:
Uncategorized

BEAUTY | Blush stick en finishing powder van Etos

Etos blush stick en finishing poederEtos heeft sinds kort twee nieuwe producten in het assortiment, namelijk een fixerende poeder en een blush stick. De finishing powder matteert je huid en zorgt er voor dat je make-up goed blijft zitten. De blush stick is een soort creamblush in een stickvorm. Ik ontving beide producten en was direct benieuwd naar de werking van beide. Kijk je mee naar mijn eerste bevindingen?
 
Etos blush stick en finishing poeder
Als make-upliefhebber met een wat vettere huid is het altijd leuk om nieuwe producten te proberen die zich richten op het matteren van de huid. Toen ik dit product in de brievenbus zag verschijnen, was ik vooral nieuwsgierig naar de werking van dit product. Zal het een witte waas achterlaten? Wordt mijn huid er inderdaad matter van? Blijft mijn make-up netjes op zijn plaats gedurende de dag? Ik heb deze finishing powder van Etos geprobeerd en mijn eerste indruk is zeer goed! Zaterdag was een warme dag in Groningen en terwijl ik door de hitte in recordtempo door de stad liep, bleef mijn make-up goed zitten. Ook leek alles wat matter dan zonder deze poeder, zonder een witte waas achter te laten. Ik was blij verrast, dat kun je wel zeggen! Ik heb een dun laagje aangebracht met een kwast, maar als je een heel vette huid hebt, kun je misschien beter een sponsje gebruiken. Op die manier kun je het product echt op je huid deppen waardoor het matterende effect waarschijnlijk nog beter werkt.
 
Etos blush stick en finishing poeder
Deze finishing powder kost €4,99 en is verkrijgbaar bij de grotere filialen van Etos.
 

Etos Blush sticks

Etos bracht ook een blush stick uit in vier verschillende kleuren. Dit is de eerste keer dat ik zo’n product in de winkels heb zien liggen, dus natuurlijk was ik erg benieuwd naar deze blush van Etos. Ik had verwacht dat ze een slechte pigmentatie zouden hebben, maar ik ben echt blij verrast door deze schattige en handige blushes! Er komt heel wat kleur af en je kunt goed het product goed blenden. Zo kun je zelf kiezen hoe subtiel of opvallend je je blush wil hebben en dat vind ik altijd fijn aan een product. De blush die ik ontving is in de kleur 001 en is een schattige roze kleur die goed bij mijn lichte huid past.
 
Etos blush stick en finishing poeder
Etos blush stick en finishing poeder
Etos blush stick en finishing poeder
Zoals je ziet komt er voldoende pigmentatie van dit product en na het blenden wordt het een mooi kleurtje dat je kunt opbouwen naar jouw eigen voorkeur. Een subtiele look is zo gemaakt, maar als je je blush liever wat sterker aanzet is dat ook geen probleem met deze blush stick van Etos.

Mijn eerste indruk van deze twee nieuwe producten van Etos is zeer goed en ik kan niet wachten om ze de komende tijd te testen. Ik denk dat je ze zeker nog eens in mijn maandelijkse favorieten terug gaat zien, want dit lijken me fijne producten!
De blush stick en finishing powder kosten allebei €4,99 en ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos-filialen. De finishing powder vind je in de grotere filialen.
 
 

Dit artikel is gesponsord door Etos.


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Manon

  Ik wil de finishing powder graag proberen, die lijkt me wel wat !

  11 augustus 2014 at 12:28
 • Reply Joni

  Wat toevallig! Gisteren stond ik in de Etos bij de make-up en zag ik de blush stick liggen. Ik had geen idee of het fijn zou zijn, maar blijkbaar dus wel. Dan ga ik ‘m maar eens snel halen 😉 Wel lastig welke kleur..

  11 augustus 2014 at 14:38
 • Reply Denise

  Ik ben zelf nooit echt fan van blush in sticks maar deze ziet er mooi uit!

  11 augustus 2014 at 16:43
 • Reply Mandy

  Lijken me fijne producten!

  11 augustus 2014 at 18:21
 • Reply Romy

  Lijken me fijne producten!

  11 augustus 2014 at 22:13
 • Geef een reactie