Follow:
Beauty

BEAUTY | Eerste indruk Macrovita cosmetica

MacrovitaMacrovita, waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Ik kende het merk ook niet maar kreeg onlangs de kans om meer te weten te komen over dit Griekse merk. Ik ontving een doos vol fijne testers en informatie zodat ik jullie meer kan vertellen over dit merk, en ook nog eens mijn eerste indruk kan vermelden. Ben jij benieuwd naar Macrovita, lees dan verder.
 
Zoals ik al even aangaf is Macrovita een Grieks merk. De naam betekent letterlijk verlengen + leven, en dat is terug te vinden in de filosofie van het merk. Het is in 1984 opgericht door George en Elisabeth Vassilakaki omdat zij de systhetische cosmetica zat waren. Macrovita werkt al dertig jaar samen met lokale boeren om zo de beste (veelal biologische) ingrediënten in de producten te kunnen verwerken. Daarnaast zijn alle producten vrij van minerale oliën, propyleenglycol, SLS/SLES, parabenen en genetische gemodificeerde plantenextracten. De producten worden niet getest op dieren en het milieu wordt niet geschaad tijdens het productieproces. Het belangrijkste speerpunt van Macrovita is: Het bevorderen van natuurlijke schoonheid met natuurlijke cosmetica. Dat zijn nogal wat punten samengevat, maar het geeft denk ik wel goed weer waar het bedrijf voor staat en wat je als klant kunt verwachten. Overigens is er geen make-up verkrijgbaar, zoals de term cosmetica doet vermoeden, maar dat is misschien ook afhankelijk van wat jij zelf onder die term verstaat. Ik had het wel leuk gevonden als je ook make-up kon kopen die gemaakt is op deze natuurlijke basis.

Onderstaande testverpakkingen heb ik ontvangen van Macrovita. Omdat het altijd lastig is om een eerlijke review te geven over een product gebaseerd op zo’n klein beetje crème, ga ik dat ook maar niet doen. Ik laat je wel zien wat ze zoal in de collectie hebben zodat je weet wat voor type producten er verkocht worden. Dit is namelijk niet alleen voor het gezicht, maar aan het hele lichaam is gedacht. Misschien zit er wel iets interessants voor jou bij en neem je een kijkje op de website van Macrovita. Onder aan dit bericht staat een leuke kortingscode, voor als je de producten zelf wil proberen.


Macrovita
Macrovita

MacrovitaJe kunt je vast voorstellen dat ik erg benieuwd was naar deze grote pot met Extra Strength Cream voor de normale tot droge huid. Ik heb het de afgelopen week gebruikt en ik ben erg nieuwsgierig hoe het me bevalt als ik het langere tijd in mijn routine gebruik. De crème is best vettig en daarom heb ik het alleen maar ‘s nachts gebruikt, en dat werkte prima. Ik zie het een beetje als een extra boost voor de huid. Extra voordeel: het ruikt ook nog eens heel lekker!

Mijn eerste indruk van Macrovita
Ik heb verschillende testverpakkingen geprobeerd om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van dit cosmeticamerk uit Griekenland. De producten kwamen uit verschillende lijnen, bijvoorbeeld met olijfolie en arganolie. Ik heb dus het idee dat ik een best divers pakket heb ontvangen en dat is natuurlijk altijd fijn.
Alle producten ruiken ontzettend lekker, smeren goed uit en hebben een fijne structuur. Ik ben geen enkel product tegengekomen waarbij ik dacht dat ik het niet zo willen kopen, of niet langer zou willen proberen. Mijn eerste indruk is dus zeker positief! Zelfs mijn gevoelige huid, die vooral reageert op heftige ingrediënten maar ook natuurlijke extracten, werd niet geïrriteerd. Natuurlijk is iedere huid anders, maar ik denk niet dat je snel last zal krijgen van de producten van Macrovita.
 
Omdat Macrovita nog niet zo bekend is, mag ik een kortingscode met jullie delen zodat je zelf kennis kunt maken met het merk. Gebruik bij het afrekenen op de website de code ‘itsaboutbeauty’ en je ontvangt 15% korting op je bestelling. Deze kortingscode is gelding tot 1 oktober 2014.
 
 
*Producten zijn toegestuurd als pr-samples.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Inge | BlogBOUTIQUE

  O wat heerlijk! Ik weet nog wel door een vakantie in Griekenland dat ik echt alle producten met olijf moest proberen en wat waren die heerlijk. Nu wil ik deze ook zeker proberen! Top.

  6 september 2014 at 09:42
 • Reply Manon

  Nog nooit van gehoord, maar klinkt goed.

  6 september 2014 at 12:11
 • Reply Denise

  Ik ken dit merk nog helemaal niet maar je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt!

  6 september 2014 at 15:19
 • Reply Annette Guitoneau

  Mooi pakket heb je ontvangen. Fijn dat je op deze manier kennis kon maken met de producten.

  6 september 2014 at 17:16
 • Geef een reactie