Follow:
Beauty

BEAUTY | Etos BB Compact Cream

Etos BB compact creamBB Cream, CC cream; we hebben er allemaal wel eens over gehoord. Er lijken dan ook steeds weer nieuwe producten te komen rondom deze trend uit Azië. Vorige week kreeg ik de BB Compact Cream van Etos toegestuurd. Een product waar ik nog nooit eerder over heb gehoord dus vandaar dat ik met jullie ga delen wat het is. 
 
Deze BB Compact Cream van Etos is een combinatie van poeder en een crèmefoundation in één. Je hebt dus de dekking van een foundation, maar het gemak van een compactpoeder die je gewoon in je make-uptasje mee kunt nemen. Je kunt het makkelijk op je huid aanbrengen door de crèmesubstantie en het blend goed uit. In de verpakking zit niet alleen de BB Compact Cream, maar ook een spiegel en een apart compartiment met een sponsje erin. Je kunt het sponsje gebruiken, maar een kwast of je vingers zou ook moeten werken.
 
 
Etos BB compact cream 
De BB Compact Cream is verkrijgbaar in vier tinten. Ik kreeg nummer 2 toegestuurd, die eigenlijk wat te donker is voor mijn lichte huidje. Ik denk dat als de lichtste tint voor mij geschikt is (ik moet nog even naar de winkel om te testen) dat ik dit product zeker zou gebruiken. Soms ben ik nogal moe van al die foundation en dit lijkt een goed alternatief dat makkelijk is, maar wel veel dekking geeft. Ik heb ik het product voor je geswatcht zodat je kunt zien wat het doet op de huid.
 
 
Etos BB compact cream 
Het smeert makkelijk uit, omdat het een crème is. Hierdoor kun je het eenvoudig aanbrengen met zowel je vingers als met en kwast. De dekking ziet er prima uit en volgens mij heb je verder geen extra producten nodig. Als je een vette huid hebt kun je eventueel nog even afpoederen met een transparante poeder en klaar ben je!
 
 

De BB Compact Cream ligt vanaf nu in de Etos-filialen en kost €6,99.

 
 

Dit artikel is gesponsord door Etos.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Julie Quadflieg

  Ziet er een fijn product uit voor een lage prijs! 🙂

  24 april 2014 at 10:25
 • Reply iiiThinkPink

  Lijkt me een fijn product!

  24 april 2014 at 14:58
 • Reply demi van de liefvoort

  Ik had nog nooit gehoord van dit product maar het ziet er erg goed uit! x

  25 april 2014 at 17:45
 • Geef een reactie