Follow:
Beauty

BEAUTY | Etos Anti-Redness Primer

Etos Anti-Redness PrimerAls je zelf wel eens vast hebt van onzuiverheden op je gezicht, dan heb je waarschijnlijk wel eens gehoord van groene concealers. Deze kleur verdoezelt de roodheid in je gezicht zodat het veel minder zichtbaar is. Etos lanceert deze week een speciale groene primer, die op dezelfde manier werkt. Ook is er een roze variant verkrijgbaar. Ben je benieuwd geworden naar deze felgekleurde primers, lees dan verder. 
 

Etos Anti-Redness Primer 
De groende primer werkt op basis van tegengestelde kleuren. In de cosmetica werkt groen voor het neutraliseren van roodheid in je huid. Een andere bekende truc is een zalmkleurige concealer voor de donkere kringen onder je ogen. Deze kleuren zijn gebaseerd op het kleurenwiel en blijken ontzettend goed te werken. Toch is het wel even wennen wanneer je het voor het eerst gebruikt, want het is wel een gekke kleur om op je gezicht te smeren. 
 
Etos Anti-Redness Primer 
De nieuwe primers van Etos zijn een aanvulling op de populaire, transparante, Skin Smoothing Primer. Dat is trouwens ook één van mijn ultieme favorieten. Ze komen in een plastic verpakking met een pompje, zodat je het product hygiënisch gebruikt. Ook kan de verpakking niet per ongeluk stuk vallen. Ik heb nog geen ingrediëntenlijst kunnen vinden dus ik weet niet wat er precies in dit product zit, maar het voelt in ieder geval niet aan als siliconen. Hopelijk kun je dat in het winkelschap achterhalen, of vragen aan een verkoopster.

Wat wel bekend is is dat de twee nieuwe varianten vitamine E bevatten en er geen conserveringsmiddelen of parfum is gebruikt. Dat is altijd goed, helemaal als je huid gevoelig is. De Anti-Redness Primer neutraliseert roodheid en de Refreshing Primer (roze van kleur) corrigeert vaalheid en geeft een frisse teint. Je kunt ze als primer gebruiken zodat je make-up langer blijft zitten, of ze zonder make-up gebruiken. Dat kan ik trouwens zelf met de groene variant niet echt aanraden. De kleur blijft dusdanig zichtbaar op de huid dat je wel een foundation moet gebruiken om niet als The Hulk over straat te gaan. Dit kun je ook zien op onderstaande foto.
 
Etos Anti-Redness Primer 
 
De nieuwe primers van Etos zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij de filialen van Etos. De reguliere prijs voor dit product is €5,99. Van 15 tot en met 28 september zijn ze verkrijgbaar voor slechts €4,19.
 
 
*Product ontvangen als pr-sample
Lees hier mijn disclaimer.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie