Follow:
Favorieten

BEAUTY | Favoriete lipglossen voor de zomer

Lipglossen voor de zomerDe zomer is in aantocht en dat vraagt om een aantal favoriete lipglosses voor de warme dagen. Ik heb vijf producten gekozen die ik veel draag in de zomer en die ik erg mooi vind. Ik zal kort even per lipgloss waarom het niet in jouw make-uptasje mag ontbreken deze zomer. 
 

Lipglossen voor de zomer 
De meest linker gloss is een Revlon Colorburst in Papaya. Een typisch zomers kleurtje als je het mij vraagt, hoewel het niet over-de-top is. De kleur zit een beetje tussen rood en oranje in, en er zit een kleine shimmer in.
 
De tweede is Rimmel Apocalips in Celestial. Deze kleur is veel donkerder, maar ik heb deze vooral gekozen voor de samenstelling. Deze ‘gloss’ blijft de hele dag op je lippen zitten, is totaal niet plakkerig (handig met los haar) en ook eens voordelig. Er zijn een stuk of zes kleuren om uit te kiezen.
 
Toen de collectie van Tanya Burr Cosmetics uitkwam, had ik direct mijn zinnen gezet op de kleur Afternoon Tea. Dit is de perfecte kleur voor de zomer want het is een combinatie van zachtroze en perzik. Naast een zomerse kleur ruikt deze lipgloss ook nog eens naar watermeloen. Een perfecte lipgloss dus!
 
Als je net als ik heel blond bent met een lichte huid, wordt je misschien wat sneller rood in je gezicht als je het warm hebt. Een rode lipgloss accentueert dat juist en daarom is een bruine lipgloss voor mij onmisbaar. Hierdoor lijkt je gezicht minder rood en heb je toch een kleurtje op je lippen. Deze Gosh Lipgloss smeert lekker maar is niet heel dekkend. Dit is dus heel geschikt voor iedereen die op zoek is naar een subtiel kleurtje.
 
Als laatste nog een lipgloss waar veel over gesproken is in beautyland. Dit is de NYX Mega Shine in Beige. De naam zal het niet doen vermoeden, maar deze gloss is een prachtige roze kleur, ruikt erg lekker en smeert makkelijk. Dit is zo’n kleur die je mee neemt op vakantie en die bij iedere outfit past. Een lekkere allrounder dus.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete lipgloss voor de zomer?
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Manon Boerakker

  Ik vind ze allemaal erg mooi!

  12 juni 2014 at 09:54
 • Reply Nyria Kuijer

  Mooie kleurtjes.
  Liefs, xxx

  12 juni 2014 at 12:38
 • Reply Kirsty ten Bos

  Die van Tanya Burr heb ik ook, die is inderdaad echt heel fijn! En hij ruikt ook superlekker! 😀

  12 juni 2014 at 18:52
 • Reply Marieke

  Ze zien er erg mooi uit maar in de praktijk draag ik nóóit lipgloss. Lipstick af en toe. Terwijl ik het zo mooi vind!

  12 juni 2014 at 20:04
 • Geef een reactie