Follow:
Beauty, Favorieten

Mijn All Time Favoriete Oogschaduwpaletten

Favoriete oogschaduwpalette

Een oogschaduwpalette is echt een must voor iedere vrouw. Zelfs als je niet zo van make-up houdt of je er weinig geld voor over hebt, kun je met een palette in iedere situatie iets moois maken. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten, maten en kleuren maar zo kun je juist het perfecte product vinden. In dit artikel laat ik vier van mijn favoriete oogschaduwpaletten zien en vertel ik waarom ik ze jou aan kan raden. Kijk je mee?

 

Favoriete oogschaduwpalette
Vera Valenti Oogschaduwpalette
Laat ik beginnen met deze palette van Vera Valenti. Deze kreeg ik ooit eens in een Glossybox en hoewel het een onbekend merk is, was ik blij verrast. De pigmentatie is erg goed (behalve de blush) en de kleuren passen erg goed bij mijn dagelijkse look. In deze blogpost zie je de swatches en dan zie je precies wat ik bedoel met de goede dekking. Daarnaast glanzen ze mooi en kun je hiermee eenvoudig een uitgesproken look maken of je dagelijkse make-up net dat beetje extra geven.

 

Favoriete oogschaduwpalette
Sleek – Oh So Special
Natuurlijk mag een palette van Sleek niet ontbreken in deze lijst met favorieten. Ik heb er meerdere, maar Oh So Special is mijn favoriet van dit merk. De kleuren passen goed bij elkaar, het is een combinatie van matte en glanzende kleuren en over de pigmentatie valt niets te klagen. Helaas is de zwarte kleur gaan barsten en heb ik deze uit de pan gehaald omdat óveral zwart poeder zat, maar verder vind ik het echt een topper. En natuurlijk moet ik er ook bij vermelden dat deze palette heel betaalbaar is.

 

Favoriete oogschaduwpalette
Wet ‘n Wild – Walking On Eggshells
Helaas is Wet ‘n Wild in Nederland niet in de drogisterijen te koop, maar online zijn er genoeg plekken om deze budgettopper uit Amerika te kopen. Ik kan je dat beslist aanraden, want eigenlijk zijn alle producten het proberen waard. Maar als het aankomt op oogschaduw, is Wet ‘n Wild zeker een merk die vele beautybloggers fantastisch vinden. Vooral Walking On Eggshells is erg geliefd. De kleuren passen bij bijna iedereen, de pigmentatie is fantastisch en ook de structuur klopt precies. Niet te poederig (het probleem bij veel goedkope oogschaduws) en ze blijven de hele dag prachtig zitten. Met deze drie kleuren kan iedereen uit de voeten en ik zou ‘m beslist in je winkelmandje doen als je binnenkort online gaat shoppen.


Favoriete oogschaduwpalette

Urban Decay – Naked I
Deze lijst sluit ik af met mijn ultieme favoriet, en die van bijna alle beautylovers in de wereld. Een hype die zijn status dus meer dan waard is. Waar de andere palettes allemaal heel betaalbaar zijn, is dit ook mijn enige dure palette. Maar jeetje, wat ben ik blij dat ik deze uiteindelijk toch gekocht heb! Nu ben ik van nature al iemand die houdt van neutrale kleuren en dus was het ook niet verrassend dat ook dit weer bruine en gouden tinten zijn. De pigmentatie is waarschijnlijk het beste wat ik ooit heb gezien, er is zoveel keuze en ook de namen van de kleuren zijn een vermelding waard. Sin, Naked, Creep, Virgin? Ik hou er wel van! Als je voor jezelf één palette wil kopen waar je lang mee toe kunt en waarmee je steeds weer een andere look (van subtiel tot smokey) mee kunt maken, dan is dit het product die je moet kopen. Er is ook nog Naked II en Naked III voor als je een iets andere kleursamenstelling wil.
 
 
Zo, dat zijn al mijn favoriete oogschaduwpaletten van de afgelopen jaren. Ik heb ze al lang in mijn bezit, ik gebruik ze praktisch dagelijks en ze zijn zeker de aankoop waard. Helemaal de goedkope palettes, want daarmee sla je de plank nooit mis.
 
Q: Wat is jouw favoriete (budget of high end) oogschaduwpalette?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Ceetje

  De Sleek Oh Spo Special is ook zeker mijn nummer 1. Maar laatst reviewde ik de Sleek au naturel en die heeft toch ook we;l een paar mooie kleuren erbij. En mijn (dupe) naked 2 🙂

  29 januari 2015 at 11:07
 • Reply Manon

  Die van sleek vind ik ook erg mooi!

  29 januari 2015 at 18:41
 • Geef een reactie