Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van augustus

Augustus favorietenDe maand augustus: ik vond het maar nat en koud. Totaal niet wat ik van deze zomer verwachtte. Maar een lagere temperatuur is wel heel geschikt voor het dragen van shimmer in je make-up, want je hebt immers geen last van glimmende hoofdjes. Hoera! Dit thema komt dan ook terug in mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand. Kijk je mee?
 
Ik val direct maar in huis met een oude favoriet van mij, dat is namelijk Rimmel London Wake Me Up foundation. Deze lag nog van de winter opgeborgen in de kast, toen de kleur (dit is de lichtste in het assortiment) nog te donker voor me was. Het is een heel fijne foundation, alleen zit er wat glans in. Dat is niet erg, maar op een warme zomerdag krijg ik al snel een glanzende huid. Dat is deze shimmer nét iets too much. Daarom dat het perfect was voor de afgelopen weken, toen het wat kouder was. Verder is het een prima foundation met goede dekking en zonder oxidatie.
Er is ook een nieuwe highlighter in mijn leven, waarvan de review nog niet eens online is gekomen. Deze MUA Undress Your Skin shimmer highlighter is een prachtige lichtroze kleur en ik ben er dol op! Het heeft een prachtige glans en omdat het een lichte kleur heeft, is het ook heel geschikt voor de winter wanneer je huid niet zo gebronst is.
De afgelopen maand was de conditie van mijn huid een drama. Ik denk dat dit komt door een combinatie van nieuwe producten en mijn gebruikelijke problemen. Hoe dan ook, het zag er niet uit. Daarom heb ik intensief gesmeerd met de Full of Grace Serum Bar van Lush. Deze kocht ik op aanbevelen van Dagmar, en ik ben er gek op! Het is alleen niet zo handig in gebruik en daarom heb ik perioden dat ik het helemaal niet gebruik, en op andere moment juist weer wel. Het heeft mijn huid in ieder geval wel opgeknapt en het ruikt ook nog eens erg lekker! Ik bewaar het trouwens in een blikje, zodat het geen stof en vuil aantrekt.
Het volgende product is een oogcrème, waar ik ooit een haat-liefdeverhouding mee had. Maandag kon je al lezen hoe ik dit product nu in mijn skincare routine gebruik en waarom ik er nu dol op ben. Op dit moment gebruik ik de Éclat de Rose van Cattier Paris, met argan- en rozenolie. Het trekt snel in in de huid en ruikt ook nog eens erg lekker. Oh, en het is gemaakt op basis van biologische ingrediënten. Dit is dus ook een aanrader voor de gevoelige huid omdat er geen parfum en parabenen in zitten.
Mijn laatste favoriet voor deze maand is de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques. Hierover verscheen vorige week al een review en deze maand heb ik het ontzettend veel gebruikt. Ik gaf al aan dat ik deze spons niet voor foundation gebruik (niet handig in gebruik) maar wél voor het aanbrengen van concealer onder mijn ogen. Het is compact, past precies in de rondingen van de ogen en is zacht genoeg voor de tere huid. Misschien dat je bij een make-upspons niet direct denkt aan de concealer onder je ogen, maar het is er zeker goed geschikt voor!
 
 
Q: Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Denise

    Aah die highlighter van MUA lijkt me super!

    4 september 2014 at 11:34
  • Geef een reactie