Follow:
Beauty, Favorieten

Beauty-favorieten van de maand januari

januari 2015 favorietenAan het einde van de maand geef ik je altijd met een overzicht van mijn meest favoriete beautyproducten van die maand. In januari heb ik niet veel geshopt en heb ik ook weinig nieuwe favorieten, maar onderstaande vijf mogen toch niet ontbreken in dit artikel. Kijk je mee naar mijn meest geliefde producten van januari?

 
 
januari 2015 favorieten
W7 In The Nude Palette
Deze oogschaduwpalette won ik met een winactie en heb ik vooral rond de feestdagen en de weken daarna veel gebruikt. Het is een goede allrounder, de kleuren zijn makkelijk te combineren met de rest van je make-up en kleding, en de pigmentatie is ook nog eens zeer goed. Deze budgettopper is erg goed bevallen en ik zal er vast nog lang plezier van hebben.
 
 
januari 2015 favorieten
Naomi Campbell Parfum
Met Kerst kreeg ik dit heerlijke geurtje van Naomi Campbell. Ik kende deze parfum eigenlijk nog niet, hoewel ik het wen eens in de winkel heb zien staan. Normaal trek ik niet zo snel naar de parfums van celebrities, maar deze is wel érg lekker! Het is vrij zoet en warm en dat is helemaal mijn ding. En het past natuurlijk ook goed bij deze tijd van het jaar. Dit is dus een kerstcadeau dat heel erg goed bevalt!
 
 
januari 2015 favorieten
E.L.F. St. Lucia Bronzer en blush
Dit prachtige duo is tijdens de zomer vooral geliefd bij me, maar ik vroeg me af waarom ik dit product niet vaker in de winter gebruik. Ik heb het de afgelopen maand vaak gebruikt om eens te proberen hoe het op een bleke huid staat, en eigenlijk lijkt dat best prima! Ik moet zeggen dat ik tijdens de wintermaanden niet zoveel bronzer aanbreng, maar deze duo geeft mijn gezicht een gezonde glow. Dus deze favoriet voor de warmere maanden kan nu ook al gebruikt worden!
 
 
januari 2015 favorieten
L’Oreal True Match Foundation in N1
Enige tijd geleden vertelde ik al over mijn nieuwe foundation in dit artikel. Ik gebruik nog steeds mijn geliefde True Match foundation van L’Oreal, maar dan in een andere kleur die in Nederland niet eens verkrijgbaar is. Deze kleur past een stuk beter bij mijn bleke huid en is eenvoudig online te bestellen. Ik zal niet snel terug gaan naar C1, de lichtste kleur die je in Nederland kunt kopen, want ik heb in de N1 (Engelse collectie) mijn true match gevonden.
 
 
januari 2015 favorieten
Catrice Prime & Fine Translucent Loose Powder
Kun je je nog herinneren dat dit enkele jaren geleden een grote hype was? Nou, ik had me natuurlijk suf gezocht naar dit product en toen ik het eenmaal had, heb ik het helemaal niet veel meer gebruikt. Toen ik het na mijn verhuizing tegenkwam bij het organiseren van mijn make-upkasten, besloot ik het nog een kans te geven. Soms heb ik geen zin om een gewone poeder te gebruiken omdat dit soms wat cakey kan ogen, en met deze losse poeder van Catrice gebeurt dat absoluut niet. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor de mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. De afgelopen maand zag mijn huid er bovendien redelijk vlak en egaal uit (door medicatie voor acne) en dus hoefde ik niet per se de dekking van een gewone poeder.
 
 
Q: Wat was jouw favoriete beauty-product van januari?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie