Follow:
Beauty, Favorieten

Beauty favorieten van februari

February favoritesHet is maart, kun je dat geloven? De maand februari is alweer voorbij, en met slechts 28 dagen ging dat extra snel. Natuurlijk heb ik weer een aantal favoriete producten die ik met jullie wil delen. Zoals je ziet gaat het vooral om gezichtsverzorging want dat had deze maand mijn prioriteit. Door medicatie voor acne moet ik nu extra goed voor mijn huid zorgen en met deze producten lukte me dat prima! Kijk je mee naar mijn favorieten?
 
 
February favorites
Ritzo Sensation Cleansing Milk

Ik verwijder iedere avond eerst mijn foundation met een reinigingsmelk voordat ik mijn gezicht met zeep was. Een hele tijd geleden kreeg ik producten van Ritzo toegestuurd om te proberen en daarover schreef ik dit artikel. Hoewel ik erg te spreken was over dit Nederlandse merk, waren er nog zo veel andere producten om te testen, dat deze een beetje naar de achtergrond verdween. Maar nu is ‘ie helemaal terug! De geur is heerlijk en heel typerend voor Ritzo (alle producten ruiken hetzelfde) en is ook nog eens heel zacht voor mijn gevoelige en droge huid. Een aanrader dus als je nog op zoek bent naar een fijne reinigingsmelk zonder al te veel gekke toevoegingen.
 
 
February favorites
Hema Reinigingscreme voor de gevoelige huid
Nu ik zware medicatie neem om van mijn acne af te komen, merk ik hoe belangrijk het is om iedere avond keurig je gezicht te wassen met een milde zeep. Mijn huid is nu namelijk super droog en het kan wel een beetje liefde gebruiken. Deze reinigingscreme van HEMA (helaas uit het assortiment) is heel zacht voor de huid maar reinigt wel erg goed. Er zit veel vette alcohol en oliën in waardoor mijn gezicht totaal niet trekkerig aanvoelt.
 
 
February favorites
Zoeva Forever Eye Crayon in Blond Tobacco
In januari droeg ik vaak alleen mascara als oog-makeup, maar de afgelopen maand heb ik daar zeker verandering in gebracht. Ik ging terug naar de look van jaren geleden, met veel bruine en bronzen tinten. Dit oogpotlood van Zoeva kwam daarbij weer uit de kast en is nu weer mijn meest gebruikte product. Dit oogpotlood gebruik ik op zowel de bovenste als de onderste wimperrand, maar alleen in de buitenste hoek. Ik vervaag dit met een kwastje en ga er vervolgens met een bronzen oogschaduw overheen. Een prachtige look voor meiden met blauwe ogen! En dit potlood blijft de hele dag zitten, want natuurlijk ook belangrijk is.
 
 
February favorites
Palmer’s Skin Success Evertone Toner
Deze tonic van Palmer’s kwam ik laatst toevallig tegen bij Etos. Ik was al lange tijd op zoek naar een toner met salicylic acid, een ingrediënt die je huid een chemische peeling geeft. Dit heeft als voordeel dat je geen ruwe scrub op je tere huid hoeft te gebruiken. Hoewel dit goedje wel een beetje stinkt, is het toch een favoriet van mij! Ingrediënten zoals toverhazelaar (witch hazel), tea tree, vitamine E en salicylic acid reinig de huid grondig, kalmeren het, werken anti-bacterieel en verzorgend. Volgens mij is dit ook één van de weinige producten met salicylic acid die je in Nederland kunt kopen. Ik geloof niet dat het in het vaste assortiment zit. Ik zag het eens in zo’n mand in de winkel staan maar in het schap heb ik het nog niet gespot.
 
 
Q: Wat was jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Marion

  Oh wat jammer dat die van de Hema uit het assortiment is zeg. Ik vind de producten van de Hema ook altijd erg fijn.

  3 maart 2015 at 08:24
 • Reply sabrina

  Wat een mooie kleur Oogpotlood!

  3 maart 2015 at 16:51
 • Geef een reactie