Follow:
Beauty, Favorieten

Beauty-favorieten van het afgelopen jaar

Beauty-favorieten van het afgelopen jaar
Het jaar komt tot het einde en 2015 is klaar om van start te gaan. Het afgelopen jaar heb ik natuurlijk veel make-upproducten geprobeerd en een aantal zijn zeer goed bevallen! De grootste verandering was het volledig omgooien van mijn gezichtsverzorging. Die producten heb ik heel kritisch uitgekozen en die gebruik ik nu nog steeds. Vandaag vertel ik je wat mijn favorieten van 2014 zijn en waarom!
 
 
Beauty-favorieten van het afgelopen jaar 
2014 was het jaar waarin ik mijn huidverzorging helemaal heb omgegooid en ik mij vooral richtte op milde producten zonder irriterende stoffen. Ik wil zoveel mogelijk proberen om parfum, parabenen en alcohol te vermijden in mijn gezichtsverzorging en met deze producten gaat dat heel goed. Dit jaar heb ik voor het eerst Olaz Total Effects 7-in-one dagcrème gekocht en ik koop voorlopig niets anders meer. Het is zacht voor de huid, hydrateert en het irriteert mijn huid niet. Voor de nacht ben ik sinds een tijdje trouw aan het smeren met Nivea Sensitive Nachtcrème. Dit product is super voedend zonder de huid vet te maken en is erg mild. Je kunt hier de review lezen.
Naast goede crèmes voor ‘s ochtends en ‘s avonds, heb ik ook gezocht naar een goed serum. The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-one is een perfect product om je huid een extra boost te geven. Met allemaal fijne en verzorgende ingrediënten kan ik nu met een gerust hart een serum gebruiken zonder bang te zijn voor een geïrriteerde huid. Misschien is dit wel mijn meest favoriete product van 2014.
 
 
Beauty-favorieten van het afgelopen jaar 
Het afgelopen jaar heb ik ontdekt dat een zachtroze kleur oogschaduw heel mooi kan zijn. Als ik oogschaduw draag, begin ik eigenlijk altijd met de Maybelline 24 Hour Color Tattoo in Pink Gold. Dit product werkt ook gelijk als een primer waardoor de oogschaduw beter blijft zitten. Ik combineer deze roze kleur met het oogschaduwquatro van Flormar in de kleur Copper Dreams. Het resultaat kun je in dit artikel zien, waar ik een look maakte met beide producten. Het is makkelijk te maken en ik denk dat ik deze combinatie ook nog veel zal dragen in 2015.
 
 
Beauty-favorieten van het afgelopen jaar 
Ik kan me niet herinneren wanneer ik precies voor het eerst de True Match Foundation van L’Oreal kocht, maar het is zeker al zo’n anderhalf jaar geleden zijn. En zelfs met alle gehypte producten van 2014 (Giorgio Armani Luminous Silk, Laura Mercier etc.) heb ik nooit iets anders willen kopen. True Match Foundation werkt voor mij en het is ook nog eens betaalbaar. Hoewel het lang niet alle oneffenheden verdoezelt, is het wel de meest natuurlijke foundation die ik in mijn leven heb gebruikt. Ik heb sinds kort een nieuwe kleur aangeschaft via FeelUnique.com want het is een kleur die in Nederland niet verkocht wordt. Dat is uiteindelijk een nog betere match voor mij, dus daar komt binnenkort nog een artikel over online.
Dan is het alweer tijd voor mijn laatste favoriet van het afgelopen jaar. Dat moet absoluut de gehele lijn Cherry Oil Lipstickvan Yves Rocher zijn. Deze lipsticks bevatten kersenolie waardoor ze je lippen zacht en glanzend houden en een wat subtielere kleur afgeven. Als je ze namelijk zo ziet dan denk je dat het heel felle kleuren zijn, maar op de lippen valt dat heel erg mee. Omdat ik nog steeds een beetje moet wennen aan lipstick dragen, is dit een mooie manier om én fellere kleuren aan te brengen én geen uitgedroogde lippen te hebben. Mijn meest gedragen kleur uit deze collectie is Rouge groseille.
 
 
Wat is jouw favoriete product van 2014?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Manon

  Wat een mooie favos!

  23 december 2014 at 18:41
 • Reply Marjoleine de Goede

  Ik ben ook helemaal dol op die nachtcreme, de enige die mijn huid goed verzorgd en waar ik geen puistjes van krijg 🙂

  23 december 2014 at 23:31
 • Reply Kirsty ten Bos

  Wat een mooie favorieten! Het serum van The Body Shop klinkt wel heel fijn 🙂 Flormar oogschaduws vind ik zelf ook wel heel erg fijn!

  24 december 2014 at 17:01
 • Reply Stephanie

  Wat een mooie favorieten! Ben heel benieuwd naar de lippenstift van Yves Rocher! Liefs

  26 december 2014 at 12:43
 • Reply Helene

  Mooie favorieten! Ik heb zelf ook de foundation van L’Oréal, ik vind hem zelf ook heel goed! 😉 X

  27 december 2014 at 23:09
 • Geef een reactie