Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van juli

juli favorietenDe zomer is eindelijk echt aangebroken en ook deze maand heb ik weer een aantal andere producten gebruikt die favoriet zijn geworden. Dat heeft grotendeels met het warme weer te maken, en met de fake tan die ik gebruik. Tijd dus voor een update over mijn favoriete producten van de maand juli.
 
Om te beginnen heb ik de afgelopen maand veel zelfbruiner gebruikt. Voor een review probeerde ik deze notenmelk met zelfbruiner van Kruidvat. Dat deze zo goed beviel dat ik nu alleen deze nog koop en gebruik, zegt waarschijnlijk al genoeg. Het is gewoon een fijn product en het geeft me een mooi zomers kleurtje.
Door dat nieuwe kleurtje moet ik ook mijn make-up aanpassen aan mijn nieuwe teint. Ik liet in mijn vorige artikelen al weten dat ik een andere kleur foundation gebruikte, maar ik gebruikte nog mijn bleekscheet-poeder van de winter. Daarom een nieuwe matte poeder en deze is All Matt Plus van Catrice. Deze poeder werkt net zo goed als mijn duurdere varianten en is ook nog eens een goede match voor mijn huidskleur in de zomer. Een topproduct voor een klein prijsje.
Ik kocht in Parijs eens een prachtige blush, maar de oranje kleur is eigenlijk alleen voor mij weggelegd in de zomermaanden. Ik heb ‘m dus weer bewust uit de kast gepakt zodat ik er nu optimaal gebruik van kan maken. Deze is van Arcancil in de kleur Mlle Friponne. En mijn favoriete ‘lippy‘ van de maand is deze lipgloss van Bourjois in Beige Mellow. Het is wel een beetje plakkerig, maar omdat ik mijn haar in deze hitte (en eigenlijk ook zonder hitte) niet los draag, is dat voor mij niet zo’n probleem. Het is een mooie lichtroze kleur die heel natuurlijk oogt.

Mijn laatste favoriet van deze maand is Bio-Oil. Ik schreef er onlangs een review over en hoewel ik aangaf dat je het langere tijd moet gebruiken om echt resultaat te zien, ben ik toch erg blij verrast door dit product. Nu ik een kitten heb, krijg ik regelmatig krassen op mijn armen. Voordat ik deze insmeerde met Bio-Oil, gingen de wondjes prikken, het heelde niet mooi, het jeukte en het liet een donker litteken achter. Vorige week had ik Luna vast en ze schrok ergens van, waardoor mijn linkerbovenarm vol zit met krassen. Ik heb het product tweemaal daags aangebracht en ik zie echt het verschil. De wondjes gingen helemaal niet jeuken of irriteren, de korstjes bleven zacht en lieten alleen een heel licht roze litteken achter. Een heel verschil met de krassen die ik niet ingesmeerd heb. Bio-Oil heeft mij echt overtuigd dus dit product is zeker een favoriet!
 
 
Q: Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie