Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van juni

Favorieten JuniDe maand juni is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is om mijn favoriete producten met jullie te delen. De afgelopen maand ben ik bijvoorbeeld weer begonnen met zelfbruininsproducten, dus die mogen niet ontbreken. Een aantal andere producten waren de afgelopen maand ook zwaar geliefd, dus kijk je mee naar mijn favorieten van juni?
 
Mijn favoriete producten hebben eigenlijk allemaal één thema: De zomer. Om te beginnen ben ik weer een lippenbalsem gaan gebruiken met SPF. Deze Ultra Moisturizing Pomegranate SPF 15 van Carmex bestelde ik via Asos en heeft een fruitige smaak. Ik probeer in de zomer altijd een lipproduct met spf te gebruiken, want verbrandde lippen zijn ontzettend pijnlijk en bovendien slecht voor je huid. Met deze lippenbalsem is het absoluut geen straf om goed spf te smeren.

Zoals ik al zei, ben ik weer heel actief geworden in het zelfbruinen. Aan alleen de lotion heb je dan niet genoeg, dus heb ik er een aantal vertrouwde producten bij gepakt en ze veel gebruikt. Om te beginnen gebruik ik deze Dry Body Brush van The Body Shop om dode huidcellen te verwijderen. Ook als je geen zelfbruiner gebruikt is dit (na enige oefening) een fijne manier van je huid scrubben. Mijn favoriete zelfbruiner is de Summer Glow van Dove. Door de geleidelijke kleuring voorkom je dat je spontaan oranje wordt en krijg je een mooi kleurtje. En om dat kleurtje goed door te voeren, gebruikte ik in juni ook een andere kleur foundation. Ja, tot die tijd gebruikte in nog dezelfde kleur als in de winter, dus ik moest echt nodig upgraden in kleur. In was C1 en ben nu C3. Ik blijf bij dezelfde foundation die ik altijd heb en die gewoon geweldig is: de True Match Foundation van L’Oreal.

Wat ik in de zomermaanden mooi vind, is wat extra glans in mijn gezicht. Normaal ben ik niet zo van de highlighters en shimmery oogschaduw, maar in deze tijd van het jaar vind ik het te gek.Voor mijn wangen gebruik ik de Prime And Fine Highlighting Powder van Catrice. Als oogschaduw heb ik een prachtige perzikroze kleur van Sephora Colorful Glitter Eyeshadow. Dit is in de kleur Girl Talk. Deze geeft een subtiele glans zonder dat het heel opvallend is. Extra jammer dat we geen Sephora in Nederland meer hebben!
 
Q: Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    wat een mooie favorieten ben wel benieuwd naar de summer glos

    6 juli 2014 at 16:53
  • Geef een reactie