Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van maart

Maart favorieten
De afgelopen maand heb ik weer een aantal nieuwe favorieten ontdekt die ik bijna de hele maand heb gebruikt. Omdat het nu wat ander weer wordt heb ik bijvoorbeeld een ander parfum gekozen die wat lichter is, maar ik ontdekte ook producten die eigenlijk al lange tijd in de kast lagen en die ik bijna nooit gebruikte. Sommigen heb je al eens voorzij zien komen en vandaag zie je een overzicht met mijn favorieten van maart.

 

In de lente en de zomer draag ik het liefst een fris of bloemig parfum. Voor mij het nu echt afgelopen met zware geuren en vandaar dat ik deze Peach Blossom van Tommy Hilfiger weer uit de kast heb gehaald. Het is een subtiele bloemige geur en naar mijn mening perfect past bij deze tijd van het jaar.

In februari had ik helemaal geen zin in mijzelf opmaken maar dat is deze maand gelukkig weer veranderd. Ik vind het weer leuk om een volledige look te maken en deze oogschaduw van Ulta gebruik ik bijna iedere dag. Het is de Calla Lily Shimmer oogschaduw van Ulta en ik gebruik het voor mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen. Voor mij is het de perfect highlight door de zachte roze kleur.

Mijn huid is altijd al problematisch geweest en zo ook de afgelopen maand. Hoewel ik een aantal maanden geleden bij Kruidvat Tea Tree olie kocht, heb ik het eigenlijk maar een paar keer gebruikt en daarna weggezet. Toen ik onlangs dit artikel van Lotte Loves Beauty las, heb ik het weer uit de kast gehaald. Ik heb het dus niet de hele maand gebruikt, maar ik ben deze keer wel zeker onder de indruk. Ik zal er binnenkort nog een review over schrijven.

Nu ik weer tijd en energie heb om mooie make-up te gebruiken, is mijn Urban Decay Naked Palette ook weer tevoorschijn gekomen. Ik houd van eenvoudige ooglooks in neutrale kleuren en daar is dit palette geweldig voor. Soms vergeet je welke producten je allemaal al hebt en zo ontdekte ik opnieuw deze prachtige kleuren oogschaduw. Ze blijven met een primer echt de hele dag zitten.

Als ik niet de oogschaduw van Ulta gebruik, pak ik mijn Matte Higlighter van Anastasia erbij. Deze zorgt voor een subtiele highlight en omdat het mat is voorkom je dat je eruit ziet als discobal. In sommige gevallen (bijvoorbeeld in de volle zon of op foto’s) kan het soms wat meer aanwezig zijn dan je wilde. Dit is een goed alternatief daarvoor. Dit is in de kleur Camille.

Tijdens een ruilavond met vriendinnen kwam ik met deze Lip & Cheek Stain van Model Co thuis. Het leek me een handig product, maar die roze vinger die je overhoud na het aanbrengen vond ik toch te onhandig. Toen ik het laatst tijdens het opruimen tegenkwam besloot ik het weer te gaan gebruiken. Ditmaal met een wattenstaafje aangebracht zodat mijn lippen een kleurtje krijgen maar mijn vingers juist niet.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand?

 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Kimberly

  Peach Blossom heb ik laatst geloof ik ook eens geroken en ohhh die geur is echt heel lekker!

  3 april 2014 at 10:59
 • Reply Svenja Slootweg

  Fijne favorieten!

  3 april 2014 at 19:05
 • Reply Eline Boot

  Fijne favorieten, ziet er echt mooi uit!

  3 april 2014 at 19:22
 • Reply Danielle Springer

  Die Cheek Lips heb ik ook nog van de Glossybox en vind hem echt helemaal niet fijn.

  4 april 2014 at 15:21
 • Reply Griet L

  Het Naked 1 palette wil ik ook nog graag! Mooie favorieten!

  4 april 2014 at 18:55
 • Geef een reactie