Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van mei

Favorieten van meiDe maand is weer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een overzicht van mijn favoriete producten van mei. Het was de eerste maand waar het echt lekker weer was en dus was het tijd voor de makkelijke producten die ook goed werken in het warme weer. Kijk je mee naar mijn favorieten?
 
In de zon is er niets belangrijker dan je huid goed bescherming. De Ambre Solaire Clear Protect SPF50 werkt uitstekend voor mijn lichte huidje en met regelmatig opnieuw aanbrengen, ben ik hiermee nog nooit verbrand. Dit product van Garnier is zo dun als water en smeert dus makkelijk uit zonder een witte waas achter te laten. Dat vind ik namelijk het grote nadeel aan de gewone zonnebrandcrème en daarom heb ik voor deze gekozen.

Op warme dagen heb ik geen zin om een volledige ooglook te dragen. Daarom zijn creme-oogschaduws zo ontzettend fijn. Ze blijven de hele dag zitten en je hebt maar één of twee producten nodig. De Color Tattoo van Maybelline is in de kleur Pink-Gold en is een nieuwe aanwinst. Deze heb ik erg veel gedragen de afgelopen maand, met en beetje bruine schaduw in de crease. Een andere favoriet is de ScandalEyes Eyeshadow stick in Bad Bronze. Deze blijft ook de hele dag zitten, maar moet je wel snel aanbrengen en blenden. Doe dit per oog, anders is de formule al opgedroogd voordat je het kunt blenden. Als het goed is zijn deze sticks al verkrijgbaar in Nederland, ik kocht de mijne in New York.

Mijn favoriete parfum van de afgelopen maand is Peach Blossom van Tommy Hilfiger. Het is een heerlijk zomers geurtje dat fruitig en zoet ruikt. Ik ben er gek op en wissel altijd mijn parfums als het ander weer wordt. Iemand anders die dat ook doet?

Helaas had ik de laatste paar weken wat problemen met mijn huid, waardoor alles wat geirriteerd was. De Effaclar Duo van La Roche Posay werkt gelukkig erg goed om mijn huid weer rustig te maken en ik heb het bijna dagelijks gebruikt. Wat ik ook dagelijks gebruikte, is de Skin Science Gentle Cleansing Oil van Kruidvat. Ik schreef er eerder al een review over en vind het echt een top product. Je verwijdert heel eenvoudig je make-up en het werkt prima met mijn onzuivere huid.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand?
 

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Denise

  Ah de Tommy geur is echt heerlijk! <3

  7 juni 2014 at 06:44
 • Reply Mandy

  Mooie favorieten

  7 juni 2014 at 07:28
 • Reply Diolifestyle

  Die parfum heb ik ook en is erg lekker!

  7 juni 2014 at 08:09
 • Reply ThePinkPerfectionist

  Ik ben ook dol op de producten van Garnier Ambre Solaire. Ik gebruik hun spray nu en die is echt favoriet!

  7 juni 2014 at 08:41
 • Reply Jamie de Jager

  looking good!!

  7 juni 2014 at 13:06
 • Reply Rani

  Effaclar is zo goed!

  7 juni 2014 at 13:20
 • Reply Kirsty ten Bos

  Fijne favorieten! De Color Tattoo lijkt me wel erg fijn, wil er daar nog graag wat van gaan proberen!

  7 juni 2014 at 18:42
 • Geef een reactie