Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van september

Favorieten van septemberDe maand is voorbij, en september stond voor mij in het teken van vakantie. Na lang wachten was het eindelijk zo ver om naar Turkije af te reizen. Mijn beautyfavorieten van deze maand hebben daar alleen niet zo veel mee te maken, omdat ik dit artikel schrijf voordat ik op vakantie ga. Dit zijn mijn favoriete producten van de afgelopen maand, nieuwe ontdekkingen en hervonden liefdes. Kijk je mee naar mijn favorieten?
 
 
Laat ik maar gewoon van links naar rechts werken en dan begin ik met de Beverly Hills Formula Total Protection Whitening Toothpaste. Dit zag ik altijd liggen bij Action en ik vond het de hoogste tijd om het eens te proberen. Als ik vooraf ook foto’s had gemaakt, dan had ik hier ook nog een review over geschreven, maar helaas ben ik dat vergeten. Toch is het een goed product. Ik merk dat als ik dit twee keer per dag gebruik, mijn gebit inderdaad wat witter wordt. Ik vind dat ik van mijzelf al niet ontzettend gele tanden heb, maar ik zie toch verschil. Gedurende de hele dag houd je bovendien dat typische tandarts-schoon-gevoel, ook als je tussendoor gewoon gegeten hebt. Ik ben fan van dit product en voor het kleine prijsje kan ik zeker aanraden om dit de volgende keer bij Action mee te nemen.
Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje toegestuurd van The Make-up Spot die vol zat met fijne producten. Dit fijne kwastje van Zoeva, de 316 Classic Liner, blijkt echt een uitkomst voor mij. ‘Vroeger’ gebruikte ik altijd wat oogschaduw onder mijn onderste wimpers, om mijn ooglook net iets meer kleur te geven. Die stap is eigenlijk alweer uit mijn routine verdwenen, totdat ik dit kwastje in mijn bezit kreeg. Het is smal genoeg om oogschaduw rondom je wimperrand aan te brengen, en stug genoeg dat het geen kliederboel wordt.
Een andere favoriet is een geurtje dat ik van een vriendin overnam omdat ze ging verhuizen en het niet meer nodig had. Na wat research heb ik gevonden dat dit Your Fragrance For Her van Replay is. Het ruikt heerlijk en ik had het zelf qua geur ook zelf kunnen kopen in de winkel. Replay is echter een merk waar ik normaal niet zo in geïnteresseerd ben, maar de geur is wel weer helemaal mijn ding. Je kunt je voorstellen dat ik deze al de hele maand draag!
Normaal gesproken gebruik ik voor mijn wenkbrauwen M.A.C. Omega oogschaduw. Het is alleen wel heel bewerkelijk en daarom probeerde ik de Professional Eyebrown Pencil van Rimmel London dat al een hele tijd achter in mijn kast lag. Hoewel deze kleur (Dark Brown) wel wat donkerder is dan Omega, is het aanbrengen echt een eitje. Alleen al hierom is het een nieuwe favoriet. Je kunt het goed blenden door het kwastje wat aan de dop zit, en de structuur van het potlood is zacht genoeg om over de huid te glijden en stug genoeg om de hele dag te blijven zitten. Ik moet binnenkort eens in de winkel kijken of ze ook nieuwe kleuren hebben want misschien dat ik wel weer terug ga naar het oude vertrouwde wenkbrauwpotlood.
En mijn laatste favoriet is een masker van Ahava. Dit merk vind ik fantastisch maar het is wel prijzig. Dit tubetje kreeg ik van een vriendin en ik heb het de afgelopen tijd regelmatig gebruikt. Het gaat om de Purifying Mud Mask en die doet precies wat ‘ie zegt. Het vermindert onzuiverheden in mijn huid en heeft die lekkere vieze kleur van klei. Het is makkelijk weer af te wassen zonder hard te boenen, en laat mijn huid schoon en gezuiverd achter.
 
 
Q: Wat was jouw favoriete product van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Je hebt favoriete die ik helemaal niet ken!

  2 oktober 2014 at 16:41
 • Reply Jasmijn Swift

  Leuke favorieten! Mijn favoriet is een nieuwe lipstick van kiko, in Dark Tea Rose. Het is het mooiste kleurtje dat ik ooit gezien heb!

  11 oktober 2014 at 17:04
 • Geef een reactie