Follow:
Favorieten, Nagels

BEAUTY | FIVE FOR FALL | NAGELLAK

FIVE FOR FALL | NAGELLAKVorige week kon je mijn top vijf lipsticks voor de herfst en winter al zien. Maar natuurlijk mag een rood kleurtje op je nagels niet ontbreken dit seizoen. In deze Five For Fall laat ik je mijn favorieten zien want mijn kast ligt vol met rode lakjes. Kijk je mee naar mijn lievelingskleuren voor nagellak?
 

FIVE FOR FALL | NAGELLAKEssie – Bahama Mama

 

FIVE FOR FALL | NAGELLAKRimmel London – Celebrity Bash

 

FIVE FOR FALL | NAGELLAKEssie – Alligator Purse

 

FIVE FOR FALL | NAGELLAKRimmel London – Posh Spice

 

FIVE FOR FALL | NAGELLAKNail Inc. London – Victoria

 
FIVE FOR FALL | NAGELLAK
Zoals je kunt zien vind ik rood de ultieme kleur voor de koudere maanden. Maar de ene rood is de andere niet. Houd je van echte donkere nagels, dan is een kleur zoals Victoria van Nails Inc. echt iets voor jou. In de verpakking lijkt ‘ie bijna zwart, maar bij het aanbrengen verandert het in een prachtige dieprode kleur. Is dat iets te intens voor je, dan zijn Alligator Purse (Essie) en Posh Spice (Rimmel London) misschien een betere optie voor je. Ze zijn wel rood, maar ze zijn zeker wat draagbaarder en subtieler. En mijn all time favorite? Dat moet wel Celebrity Bash van Rimmel London zijn want dit is al mijn tweede potje. En met mijn uitgebreide collectie rode nagellakjes zegt dat heel wat als ik een specifieke kleur opnieuw koop!
 
 
Q: Wat is jouw favoriete nagellak voor de herfst en winter? En welk merk gebruik je het liefste?
 
 
FIVE FOR FALL | NAGELLAK
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Squeaky Nails

  Ik vind Victoria erg mooi!

  28 oktober 2014 at 10:59
 • Reply Manon

  Wat een mooie kleuren, ik vind Alligator purse mooi

  28 oktober 2014 at 14:33
 • Geef een reactie