Follow:
Beauty

BEAUTY | Five minute makeup look

Five minute makeup lookSoms heb ik van die dagen dat ik geen zin heb om veel make-up te dragen, of er veel tijd aan te besteden. In de afgelopen maanden heb ik mijn ‘snelle look’ geperfectioneerd tot slechts een handje vol producten die ik binnen vijf minuten kan aanbrengen. Kijk je mee naar mijn look?
 

Five minute makeup look
Voor deze look begon ik met het aanbrengen van mijn favoriete concealer van dit moment. Dit is de Super Stay 24 Hours van Maybelline, maar omdat de kleur iets te donker is, breng ik het voor mijn foundation aan. Op deze manier zie je uiteindelijk niet dat deze kleur geen goede match is. De foundation die ik dagelijks gebruik is de True Match foundation van L’Oreal. Dit breng ik met een buffing brush aan voor een egale dekking.

Ik gebruik een beetje van de Rimmel London Stay Matte poeder om af te poederen zodat mijn make-up beter blijft zitten gedurende de dag. Ik heb namelijk geen primer gebruikt, dus die poeder heb ik absoluut nodig. Voor blush kies ik Melba Powder Blushvan M.A.C. Dit is een universele kleur die ook goed past bij vrouwen met een lichte huid. Omdat het mat is, kun je het natuurlijk laten ogen, of iets opfrissen met een highlighter.

Omdat ik mijn ogen vooral makkelijk wil houden, heb ik de Scandaleyes Eyeshadow Stick van Rimmel London aangebracht op mijn hele oogleden. Dit product moet je overigens wel snel blenden want het droogt snel. Blend dus eerst één oog, voordat je deze shadow aanbrengt op de andere. Deze heb ik ook op mijn onderste wimperrand gebruikt en het is de kleur Bad Bronze. Ik maak mijn ogen af met een laagje False Lash Telescopic Waterproof Mascara van L’Oreal. Mijn wenkbrauwen heb ik ingevuld met M.A.C. Omega oogschaduw (vergeten op de foto te zetten) gevolgd door een laagje transparante wenkbrauwgel van HEMA. En dat is alles al!


Even een full face voor een totaalplaatje van deze look.
Wat vind jij van mijn Five Minute Makeup Look?


Five minute makeup look

(Nee, ik heb geen plank door mijn hoofd, dit was de enige muur waar ik foto’s voor kon maken i.v.m. licht)
Ketting – Forever21
Zoetwaterparel oorbellen – Beau Monde

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Sharrel

  wat een prachtige look! Lekker naturel.

  x

  21 juni 2014 at 09:54
 • Reply Anneliemajlen

  Mooie naturele look heb je gemaakt!

  21 juni 2014 at 11:44
 • Geef een reactie