Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | Kruidvat Skin Science Beautifying Elixer

Kruidvat Skin Science Beautifying ElixerKruidvat kwam niet zo lang geleden met een nieuwe lijn, namelijk Skin Science. Omdat de Cleansing Oil van deze lijn mij erg beviel, kocht ik een tijdje geleden ook de Beautifying Elixer. Dit serum zit in een prachtige glazen fles, maar werkt het ook? In deze review geef ik mijn mening over dit product dus ben jij ook op zoek naar een serum, lees dan verder.
 
Merk: Kruidvat
Naam: Skin Science Beautifying Elixer
Verkrijgbaarheid: Bij Kruidvat
Prijs: €4,95
 

WAT BELOOFT HET?

Kruidvat Skin Science Beautifying Elixer

Kruidvat Skin Science Beautifying ElixerZoals je ziet zit er nogal wat alcohol in dit product. Ik heb het idee dat dit heel erg samenhangt met de substantie van dit product. Wanneer je het op je gezicht aanbrengt, vervliegt het snel. Dat zal de alcohol dan wel zijn. Ik vind het een beetje een domper voor dit product en zie het liever zonder alcohol of in ieder geval veel minder qua hoeveelheid.
 

MIJN MENING

Omdat ik goede ervaringen heb met de Skin Science-lijn van Kruidvat, vond ik het de moeite waard om deze elixer/serum aan te schaffen. Tijdens het eerste gebruik was ik enthousiast. Vooral het pipetje vond ik geweldig want dat geeft een luxe gevoel. Maar het knoeit ook vrij snel. De substantie van dit serum is dik en plakkerig. Hierdoor komt er ook product aan de buitenkant van de pipet en wanneer je het glazen buisje weer in het flesje doopt, glijdt er bij mij van alles over de verpakking. Niet praktisch dus.
Dan het serum zelf. Ik gebruik het dagelijks en het eerste wat opvalt is dat het aanbrengt als een gel. Door de hoge concentratie alcohol vervliegt het snel dus lang wachten op intrekken hoef je niet. Van mij had dat niet gehoeven, ik wil er best iets meer werk voor doen als er dan minder alcohol in een product hoeft. Hoewel de gel op zich een fijne formule is, vind ik het in dit product gewoon niet tot zijn recht komen. Ook heb ik niet het idee dat het iets voor mijn huid doet. Het wordt er niet zachter van, ik heb niet het idee dat het mijn huid voedt en na wekenlang dagelijks gebruik zie ik eigenlijk geen verschil in mijn gezicht. Jammer, want ik had best hoge verwachtingen voor dit product. Het ziet er prachtig uit, maar ik vind het gewoon niet zo praktisch en niet goed werken.
Ik ga dus op zoek naar een nieuw serum (iemand aanbevelingen?) want ik wil dat het iets doet voor mijn huid, of het op zijn minst goed voedt. Ik weet nog niet goed in welke richting ik ga zoeken, alleen dat het toch wel een tikkeltje budgetvriendelijk moet zijn.
 

Kruidvat Skin Science Beautifying Elixer
 
Voordelen
– Makkelijk aan te brengen door pipet
– Hygiënisch in gebruik
– Bevat geen parfum
– Budgetvriendelijk en makkelijk verkrijgbaar
 
Nadelen
– Bevat heel veel alcohol
– Geeft geen voedend gevoel op de huid
– Ik zie weinig resultaat in mijn gezicht
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Annette

  Misschien is dit product toch meer geschikt voor een oudere/rijpere huid? Ik heb geen ervaring met dit product verder.

  14 augustus 2014 at 15:56
 • Reply Manon

  Ik denk niks voor mij

  14 augustus 2014 at 16:08
 • Geef een reactie