Follow:
Beauty

BEAUTY | Look met Flormar oogschaduwquatro

Look met Flormar oogschaduw quatroTijdens mijn vakantie in Turkije kocht ik een prachtige oogschduwquatro van Flormar. Het merk kende ik niet, maar als ik de producten zo in de winkel bekeek, kon ik wel zien dat ik beslist een paar dingen mee naar huis moest nemen. Één van die producten was een oogschaduwquatro in de kleur Copper Dreams en deze droeg ik de afgelopen weken vaak. In dit artikel laat ik je zien hoe ik deze oogschaduw gebruik en met welke andere producten ik het combineer.
 
Om het product langer mooi te houden op de ogen en het extra kleur te geven, heb ik als eerste Maybelline Color Tattoo in Pink Gold aangebracht. Dit kun je ook vervangen door een primer, zodat de oogschaduw beter blijft zitten. Ik gebruik voor iedere ooglook een primer of de Color Tattoo, maar je zou deze stap ook over kunnen slaan. Het mooie aan de Color Tattoo is dat je make-up én langer blijft zitten, en de kleur wordt direct wat intenser.
 
 
Look met Flormar oogschaduwquatro
De oogschaduwquatro heb ik gebruikt zoals je dat normaal ook doet. De lichtste kleur gaat onder je wenkbrauwbot en in de binnenste hoeken van je ogen om deze te accenturen. De kleur die daarna het lichtste is (links bovenin de verpakking) gaat vervolgens over mijn hele ooglid en lijkt prachtig om combinatie met de roze toon van  de Color Tattoo. De andere twee kleuren heb ik vooral aan de buitenste hoeken van mijn ogen aangebracht om daar meer diepte mee te creëren. 
 
 
Look met Flormar oogschaduwquatro
Hoewel de kleuren in de oogschaduwquatro van Flormar prachtig zijn, heb ik mijn Naked I palette erbij gepakt om de look af te maken. Ik gebruikte de kleur Naked als blendkleur zodat er geen harde lijnen zichtbaar zijn. Dit is mijn favoriete kleur om oogschaduw mee te blenden tussen je oogleden en wenkbrauwen. En als laatste stapte ik uit mijn comfortzone en bracht ik een zwarte eyeliner aan met oogschaduw. Met het juiste kwastje was dit helemaal niet zo lastig als ik dacht en het geeft de look net een subtiel beetje ‘extra’. Dit heb ik voorzichtig geblend met de kleuren op mijn oog, voor een smokey-effect. Heb je geen Naked I palette, dan kun je natuurlijk een ander product gebruiken die qua kleur in de buurt komt van Naked en Creep.

Als laatste stap voor deze look heb ik nog een beetje van de witte oogschaduw in mijn binnenste ooghoek (onderste wimpers) aangebracht en in de buitenste hoek deed ik dat met de bruine kleur. Een beetje mascara en de look is klaar!
 

Look met Flormar oogschaduw quatro

Look met Flormar oogschaduw quatro
 

Producten gebruikt
Flormar oogschaduwquatro in Copper Dreams
Maybelline Color Tattoo in Pink Gold
Urban Decay Naked I Palette – Kleuren Naked en Creep
L’Oreal False Lash Telescopic Mascara

p.s.: Ik beloof dat beide wenkbrauwen dezelfde kleur zijn, dit kwam door het licht 😉

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Nyria Kuijer

  Heel mooi en draagbaar.
  Liefs, xxx

  13 november 2014 at 13:11
 • Reply Marjoleinee

  Heel mooi!

  13 november 2014 at 19:23
 • Reply Annette

  mooi zeg!

  13 november 2014 at 21:23
 • Reply Jouvence

  erg mooie look ♥

  16 november 2014 at 15:52
 • Geef een reactie