Follow:
Beauty

BEAUTY | What Makeup I Wore Today

What Makeup I Wore Today 
Ik krijg wel eens vragen wat mijn meest gebruikte make-up is en het antwoord is daarop vrij simpel. Ik gebruik eigenlijk iedere dag hetzelfde en voor mijn ogen wissel ik tussen een aantal vaste producten. En om je te laten zien welke dit zijn en wat mijn alledaagse look is, heb ik vandaag een artikel waar dit allemaal in voorbij komt! Ik vind dit soort artikelen zelf het leuks om te lezen, omdat het draagbaar is en het is niet alleen voor één dag (Kerst, Halloween etc.) Je krijgt dus een kijkje in mijn bakje met make-up voor iedere dag, en je ziet direct één van mijn favoriete ooglooks met een budgetproduct! 
 
 
What Makeup I Wore Today
Zoals ik al zei is dit hoe je mij dagelijks kunt spotten. Ik hou het simpel en neutraal want dat is waar ik mij het prettigste bij voel. Voor mijn gezicht wissel ik eigenlijk alleen van blush, waarvoor ik uit zo’n zeven favorieten kies. En mijn oogmake-up wisselt per dag, maar het is altijd een bruine tint met gouden accenten of een vleugje roze.

 


What Makeup I Wore Today

Gezichtsmake-up

Etos Skin Smoothing Primer
L’Oreal True Match Foundation in N1 Ivory
Maybelline Fit Me Concealer in 15
NYX Above and Beyond Concealer Jar in CJ 02 Fair (werkt goed voor verbergen van acne)
Essence Stay All Day Concealer in 10 Natural Beige (voor onder de ogen)
Rimmel London Bronzer in 022 Sun Bronze
Wet ‘n Wild Blush in Berry Shimmer
MUA Undress Your Skin Highlighter
Catrice Prime And Fine Loose Powder


 
 


What Makeup I Wore Today 

Ogen en lippen

Urban Decay Primer Potion
Ulta Eyeshadow in Calla Lily (binnenste ooghoeken)
Wet ‘n Wild Walking On Eggshells
Sleek Oh So Special (matte donkerbruine kleur in buitenste ooghoeken)
Emite wimperkrultang
Max Factor Clump Defy Mascara
Essence Long Lasting Eye Pencil in 01 Black Fever
Mac Omega oogschaduw (voor de wenkbrauwen)
Tanya Burr Lipgloss in Afternoon Tea


 
 
What Makeup I Wore Today
What Makeup I Wore Today

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie