Follow:
Beauty, Shoplog

BEAUTY | Mijn ASOS bestelling is binnen

Mijn ASOS bestelling is binnenAls je mij volgt op Instagram, dan zag je al dat ik deze week mijn bestelling van Asos binnenkreeg. Deze fantastische webshop verkoopt echt alles wat een vrouw nodig heeft en dus stopte ik een paar dingen in mijn winkelmandje. Kijk je mee naar mijn aankopen? 
 

Mijn ASOS bestelling is binnen

Dr. Bronner zeep – €5,63 

Ik heb sinds kort de Miracle Complexion Sponge van Real Technique in gebruik, maar deze moet je natuurlijk wel goed schoonmaken. Na flink wat research online bleek er, naast de dure Beauty Blender Cleaner, eigenlijk maar één product echt te werken. Dit is de casterzeep van Dr. Bronner. Ik koos voor de lavendelgeur maar er waren nog een aantal opties om uit te kiezen. Er komt nog een review over online, dus houd Sweet Suzie in de gaten.

 
Mijn ASOS bestelling is binnen

Maybelline New Matte Maker – €5,62

Een goede poeder is altijd handig, dus ik ben erg benieuwd naar dit relatief nieuwe product van Maybelline. Volgens mij hebben we deze niet in Nederland en omdat het nog geen zes euro kostte, ging deze ook in mijn mandje.

 
Mijn ASOS bestelling is binnen

Carmex Pomegranate SPF 15 – €4,58

Mijn oude lippenbalsem met SPF was aan vervanging toe, dus daarom kocht ik ook dit product van Carmex. Dit schijnt een fantastisch merk te zijn voor lippenverzorging dus ik kan niet wachten om deze te testen. Gelukkig heeft het geen kleur en zit je dus niet met donkere lippen na gebruik, zoals sommige andere lippenbalsems wel doen.
 
 
Q: Heb jij wel eens iets besteld op Asos?

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Noor Clothes & Dreams

  Asos is echt mijn favoriete webshop! 😀 😀 Vooral voor kledij dan ^^
  Leuke aankopen! Die lippenbalsem ziet er goed uit! 😀
  xo Noor

  15 juni 2014 at 07:35
 • Reply Ceetje

  Ik heb er nog nooit besteld, maar ze hebben fijne spullen zo te zien.

  15 juni 2014 at 11:53
 • Reply BeautybyJana

  Ik heb er eigenlijk nog nooit besteld, ik ga toch eens kijken wat ze er allemaal hebben

  16 juni 2014 at 10:40
 • Geef een reactie