Follow:
Beauty

BEAUTY | Mijn skincare-producten

Skincare-productenIedereen heeft zo zijn favoriete producten als het gaat om gezichtsverzorging. Budget of high-end, iedere huid en portemonnee hebben een lijstje met de meest geschikte crèmes. In dit artikel laat ik je zien wat ik graag gebruik en ook waarom ik voor deze producten heb gekozen.

 
Laat ik beginnen met te zeggen dat dit alleen de producten zijn die ik gebruik ná het reinigen van mijn gezicht. De producten die ik daarvoor gebruik kun je terugvinden in een speciaal artikelen over hoe ik mijn make-up verwijder.
 
Waar ik mijn routine mee begin is de Effaclar Duo van La Roche Posay. Dit breng ik aan op mijn wangen, neus en kin: de plekken waar ik last heb van acne. Het zorgt ervoor dat mijn huid weer rustig wordt na het dragen van make-up en schijnt je poriën goed te reinigen.

Het tweede product dat ik ‘s avonds pak is de Secret Botanique vochtinbrengende dagcrème van Cattier Paris. Dit is een heel romig product dat verrijkt is met biologische jojobaolie en rozenwater en het richt zich vooral op de gevoelige huid. Het voedt mijn huid en maakt het lekker zacht, hoewel ik deze alleen ‘s avonds gebruik. Voor overdag vind ik ‘m te vet aangezien mijn huid van zichzelf al wat vettig is.

Voor mijn ogen gebruik ik Éclat de Rose, ook van Cattier Paris. Dit is wederom weer een romig product dat je echt even goed in de huid moet werken. Het bevat biologische argonolie en rozenwater en ruikt heerlijk. Dit gebruik ik dus rondom mijn ogen, maar het laatste beetje wat nog op mijn vingers zit gebruik ik rondom mijn lippen. Want hé, als het rimpels bij je ogen voorkomt, dan geldt dat vast ook voor de fijne lijntjes rondom je lippen.

Ik heb eigenlijk altijd wel onzuiverheden en die ga ik te lijf met deze Tea Tree-olie van Kruidvat. Het is een heel sterk goedje dat je met een pipetje uit het flesje haalt. Dit verdeel ik over mijn vingertoppen en dan stip ik de onzuiverheden aan. Je moet wel even geduld hebben voordat je huid het product heeft opgenomen.

‘s Ochtends ziet mijn routine er heel anders uit en gebruik ik alleen een dagcrème. Sinds een tijdje ben ik weer terug bij een oude favoriet, namelijk de Revlon 24- Hours Creme. Het product ruikt heerlijk, het trekt snel in en is gewoon een no-nonsense product die ook nog een heel voordelig is. Omdat het in zo’n grote pot komt en ik mijn producten zo hygiënisch mogelijk wil gebruiken, heb ik wat in een kleiner potje gedaan zodat het allemaal wat schoner werkt.
 
 
Q: Wat gebruik jij om je gezicht te verzorgen?
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Dagmar Valerie

  Ooh wauw wat een mooie producten gebruik je! Super leuk artikel om te zien en te lezen!

  27 april 2014 at 10:01
 • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

  Fijne producten!

  27 april 2014 at 19:32
 • Reply Miss Sentinelli

  Super leuk om te zien welke producten iemand gebruikt! Lijken me allemaal fijne producten :).

  28 april 2014 at 12:10
 • Geef een reactie