Follow:
Beauty, Reizen, Travel

BEAUTY |Opgemaakt | Make-up-editie

OpgemaaktMaanden lang bewaarde ik de producten die ik opmaakte, zoals shampoo en make-up. Maar door alle drukte rondom mijn stage en afstuderen, heb ik nooit de tijd gehad om een ‘opgemaakt’-artikel te schrijven. Hierin laat ik zien welke producten ik heb opgemaakt, wat je ook een goed beeld geeft van mijn mening over het product. Omdat ik veel producten heb (en vandaag daarom alleen de make-updingen bespreek) geef ik alleen korte toelichting en vertel ik je of dit product het waard is om aan te schaffen. Kijk je mee?
 

Oogmake-up

Opgemaakt

Rimmel London Exaggarate liquid liner
Een fijne eyeliner die makkelijk aanbrengt en ook nog eens waterproof is. Het laat dus geen vlekken achter op de ooglid. Ik zeg: zeker de moeite waard
Max Factor Masterpiece Mascara
Een mascara met een fijn plastic borsteltje waardoor je het product makkelijk aanbrengt op je wimpers. Zorgt meer voor lengte dan voor volume. Ik heb deze meerdere malen opnieuw aangeschaft maar ben nu op een andere overgestapt om eens wat anders te proberen
Essence I Heart Extreme Mascara
Een mascara die inderdaad wel een tikje extreem is. Het geeft prachtige volume en lengte aan je wimpers, maar halverwege de dag geeft hij af onder mijn ogen. Alleen om deze reden zou ik het niet opnieuw aanschaffen. Ps. er is ook een waterproof variant!
Pupa Vamp! Mascara
Een prima mascara maar ik vind het borsteltje niet fijn. Het heeft nog de ouderwetse haren en het borsteltje is heel dik. Hierdoor knoei ik er meer mee dan met een andere mascara. En ook deze laat af op je huid. Geen aanrader voor mij.
Maybelline The Falsies Mascara
Mijn favoriete product voor een lange tijd en ik heb dan ook meerdere tubes van deze mascara opgemaakt. Toch ben je soms toe aan wat nieuws, omdat deze niet heel bijzondere dingen doet. Gewoon een goed product maar niet erg opvallend. Wel een aanrader.

 

Gezichtsmake-up
OpgemaaktEtos Primer
Een prima primer voor je hele gezicht. Werkt niet zo goed als de Porefessional van Benefit, maar een prima alternatief voor minder geld. Een aanrader dus!
L’Oreal True Match Foundation
Mijn nieuwe favoriete foundation. Veel kleuren om uit de kiezen, medium-dekking en blijft de hele dag prima zitten. Ik kan deze foundation echt aanraden!
Rimmel London Stay Matte Powder
Een prima poeder die goed blijft zitten gedurende de dag. Er zijn niet zoveel kleuren om uit te kiezen (ik geloof vier) maar het is niet zo sterk gepigmenteerd dat je direct ziet dat de kleur niet helemaal matcht. Ik heb al een nieuwe gekocht.
Gosh X-ceptional Wear Foundation
Een foundation die veel lichter is dan de meeste andere merken. Goed dus voor de dames met een zeer lichte huid, zoals ikzelf. Helaas is het wel een beetje cakey en plakt het direct aan je poeder. Hierdoor krijg je de typische ‘pannenkoek’ op je gezicht. Qua kleur dus een aanrader, maar niet qua substantie.
Murad Skin Perfecting Primer Acne and Shine Control
Een goede primer, die in tegenstelling tot vele anderen, al een kleurtje heeft. Hierdoor lijken je onzuiverheden, pigmentvlekjes en adertjes ook een stuk minder zichtbaar. Houdt je make-up de hele dag op zijn plek en matteert de huid. Hierdoor is het ook heel praktisch in de zomer, wanneer je huid wat vetter is.
 

Lippen en overig
OpgemaaktKruidat Natural lippenbalsem
Mijn ultieme favoriet en dat is het al jaren. Dit is dus zeker een product die ik iedereen kan aanraden. Verzorgt je lippen, trekt snel in en is kleurloos en dus bij iedere outfit en look te gebruiken. En niet te vergeten is het een stuk budgetvriendelijker dan Labello!
Blistex MedPlus
Ik heb net gezegd dat de lippenbalsem van Kruidvat mijn favoriet is, maar er is nog een andere favoriet in the picture. Deze twee producten van Blistex (zowel in een potje als in stick) zijn je beste vriend wanneer je velletjes op je lippen hebt. Het tintelt een beetje, heeft een heerlijke frisse geur/smaak en maakt je lippen weer heerlijk zacht.
Garnier Ultra Lift Eye Cream
Hoewel ik nog geen rimpels heb, ben ik al een tijd aan het smeren met oogcrème. Deze van Garnier is echter niet je geld waard. Het deed niets voor mijn huid, het was totaal niet voedend en ook de rollerball was eigenlijk helemaal niet hygiënisch. Nee, voor mij is dit absoluut een afknapper en ik heb ‘m dan ook niet helemaal opgemaakt. De enige reden dat ik het bleef gebruiken was de prijs toen in het kocht, maar ik zal deze absoluut niet opnieuw aanschaffen.
Combinal Verf voor wimpers en wenkbrauwen
Ik verf al jaren mijn eigen wenkbrauwen en wimpers met dit product (je hebt ook nog waterstofperoxide nodig om het te kunnen gebruiken). Het is even wennen om het zelf te doen en ondanks dat het prikt wanneer het in je ogen komt, kan ik de producten van Combinal wel aanraden. Even de twee compontenten mengen en aanbrengen en binnen een paar minuten ben je klaar. Als je wil beginnen met het verven van je wenkbrauwen, is dit product zeker een aanrader.

 
 
Q: Welke producten heb jij de laatste tijd opgemaakt?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Yudeska

  Leuk artikel, fijne producten

  17 juli 2014 at 10:09
 • Reply Linda

  Erg leuk om een beauty opgemaakt blogje te lezen, ik heb zelf nog niets van Gosh maar ben er zeker benieuwd naar!

  17 juli 2014 at 10:29
 • Geef een reactie