Follow:
Beauty

BEAUTY | Oranje Boven met Etos

Oranje make-up EtosDe eerste Koningsdag, Bevrijdingsfestival en het WK komen eraan! Ik vind het altijd leuk om een oranje tintje te dragen op deze dagen en daarvoor koos ik vaak voor zo’n setje goedkope schmink van de speelgoedwinkel. Dit jaar heeft Etos ook verschillende producten voor je in de winkels liggen, zoals deze leuke oogpotloden in feestelijke kleuren.

Het nadeel van de goedkope schmink was alijd dat het zo gaat jeuken. Daarom kwam ik ook nooit verder dan een vlaggetje op mijn wangen, dat na een half uur één grote vlek werd doordat ik jeuk had en er te laat aan dacht dat er schmink zat. Daarom ben ik blij met deze nieuwe producten van Etos! Dit is namelijk gewone make-up en dus is de kans op jeuk of uitslag vrij klein.

Oranje make-up Etos

In dit setje zitten vier oogpotloden in rood, wit, blauw en oranje. Hiermee maak je bijvoorbeeld een feestelijke ooglook, zodat je helemaal klaar bent voor de festiviteiten. Ik weet zelf nog niet of ik dat ga doen (ik ben niet zo van de felle kleuren) maar je kunt het ook zeker op andere manieren op je gezicht gebruiken. Een vrolijke vlag op je wangen, bijvoorbeeld, of een wimpel.

Swatch

Oranje make-up Etos
Ik heb de oogpotloden lange tijd op mijn hand gehouden om eens te kijken of het ook begon te irriteren. Dat was gelukkig helemaal niet het geval, het is gewoon oogpotlood. Wel vlekte het in het begin een beetje, als je er per ongeluk aan zat. Wel blijft het lang zitten. Ik heb het na zo’n acht uur nog steeds op mijn hand, hoewel ik meerdere malen mijn handen heb gewassen. Als je er dus zelf niet aankomt, heb je de hele dag plezier van je creatie!
 
 

De speciale makeup-collectie is verkrijgbaar vanaf 14 april.

 
 

Dit artikel is gesponsord door Etos.


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply www.rachelkromdijk.blogspot.nl

  ziet er goed uit zeg! prachtige kleuren die mooi van volheid zijn, liefs x

  11 april 2014 at 10:43
 • Reply Pink it

  Het ziet er qua product er zeker goed uit ik zou zelf niet kopen heb niks met het rood/wit/blauw/oranje thema 🙂 x

  11 april 2014 at 12:40
 • Geef een reactie