Follow:
Beauty

BEAUTY | Perfect Pamper Night

Perfect Pamper NightEen pamper night, dat is iets waar je als vrouw regelmatig tijd voor vrij zou moeten maken. Een avondje helemaal niets doen en je aandacht richten op jezelf. Een avond om te ontspannen, tijd voor jezelf vrij maken en even niet denken aan dagelijkse dingen zoals je werk, boodschappen of dingen die je nog moet doen. Maar wat doe je eigenlijk tijdens zo’n pamper night? Ik geef je een paar tips om volledig ontspannen de avond door te brengen en leuke dingen te doen.
 
 
Ontspannen
Allereerst is het belangrijk dat je even een stap terug doet en je je best doet om te ontspannen. Trek je comfortabele pyjama aan, zet een fijn muziekje op en steek een kaars aan die lekker ruikt. Kruidvat maakt fijne geurkaarsen, zoals bovenstaante Fresh Cotton. Dit is een geur die een beetje naar schone was ruikt en het geeft een subtiele geur af wanneer je het brandt.
 
Manicure en pedicure
Een pamper night is ideaal om eens op je gemak een manicure en pedicure te doen. Begin bijvoorbeeld met een badje voor je handen en geef ze wat extra aandacht. Je hoeft niet per se je nagels te lakken maar een goede verzorging kan geen kwaad. Verzorg je nagelriemen, vijl je nagels in vorm en sluit af met een nagelbuffer, die je bijvoorbeeld bij Primark kunt kopen. Hiermee maak je het oppervlakte van je nagels egaler en zien je nagels er direct mooier uit. En vergeet niet je tenen ook te verzorgen.
 
Gezichtsmasker
Als ik denk aan de ultieme activiteit voor een ontspannen avond, dan is het wel het aanbrengen van een gezichtsmasker. Natuurlijk heb je hierin allerlei verschillende soorten zodat je iets kunt kiezen wat het beste bij jouw huid past. Mijn favoriet is een poedermasker dat je zelf met een beetje warm water maakt. Hierdoor is het masker heerlijk warm en deze maskers bevatten vaak de minste ingrediënten. Hierdoor is het ook geschikt voor de gevoelige huid. Gebruik een foundationkwast voor een extra luxe-gevoel en schone handen tijdens het aanbrengen.
 
Huidverzorging
Op dagelijkse basis gebruik ik een gewone bodylotion, die verder niet heel speciaal is. Maar tijdens een pamper night trek ik mijn luxe bodylotions uit de kast, bijvoorbeeld deze Sheer Love van Victoria’s Secret. Dit gebruik ik niet dagelijks omdat het best een prijzig product is, maar het ruikt dan ook goddelijk. En met zoveel geuren waar je uit kunt kiezen, zit er vast iets voor jou bij. Het hoeft natuurlijk niet van Victoria’s Secret te zijn (deze worden regelmatig verkocht bij Etos) maar kan bijvoorbeeld ook een lotion uit een geschenkset zijn, die je niet in een paar dagen op wil maken. Kies een lekkere geur uit die bij jou past en geniet van de weldaad.
 
 
Dit zijn mijn must-do-items voor een avond ontspannen en me-time. Natuurlijk kun je dit helemaal aanpassen aan de dingen die jij graag doet en met producten die bij jouw lichaam passen. En heb je zelf nog tips, laat ze dan achter in de comments zodat we er allemaal van kunnen genieten.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een lekkere producten gebruik je!

    6 november 2014 at 21:04
  • Geef een reactie