Follow:
Beauty

BEAUTY | Producten die ik steeds weer koop

Producten die ik steeds weer koopSoms heb je van die producten die je eigenlijk steeds weer koopt, omdat je weet dat ze gewoon goed zijn. Dat kan van alles zijn en van goedkoop tot een duur product, maar ze zijn iedere cent waard. Hoewel ik als blogger veel producten test, weet ik dat ik altijd terug kan vallen op een aantal staples in mijn collectie. Vandaag licht ik kort toe welke producten dit zijn en waarom. 

Als ik één ultiem product moet kiezen waar ik steeds weer naar grijp, dan is dat de douchegel van Palmolive met amandelmelk. Ik heb normaal niet zo veel met amandelen maar in zepen vind ik het echt fantastisch. De geur is heerlijk, het maakt je huid zacht en maakt me helemaal happy. Deze koop ik vaak in de aanbieding bij Kruidvat, bijvoorbeeld 1+1 gratis. Een budgettopper dus!
Een ander product voor het lichaam is een bodylotion van Vaseline. Het gaat om de gele fles  van de Essential Moisture-lijn. Deze is me ooit eens aanbevolen door een Amerikaanse Youtuber en sindsdien heb ik vele flessen verslonden. Soms wil je een product dat gewoon zijn werk doen, zonder allerlei fratsen. Het maakt mijn huid soepel, smeert makkelijk over de huid, trekt snel in en ruikt wederom erg lekker. Hier is ook een sprayversie van, maar ik denk niet dat ik die ga kopen. Dat is ook de essentie van dit artikel; waarom iets nieuws proberen als het product wat je al hebt, gewoon goed is?
Datzelfde geldt voor droogshampoo. Ieder merk heeft tegenwoordig wel een droogshampoo in het assortiment en de prijzen lopen nogal uiteen. Nu gebruik ik dit product vooral als ik geen tijd heb om mijn haar te wassen, en niet eens zozeer voor volume. Toch geeft de Volume Lift Dry Shampoo van Kruidvat aardig wat volume aan mijn haar als ik het gebruik, en de vette haren zijn natuurlijk een stuk minder. Ik heb de afgelopen jaren van allerlei merken waaronder Batiste geprobeerd, maar ik vind het in alle eerlijkheid de prijs niet waard. Dit werkt voor mij prima en dit is geloof ik al de derde bus die ik heb opgemaakt.

Ook wat betreft make-up heb ik een aantal producten die ik altijd score in een aanbieding en die ik ook beslist niet zou willen ruilen voor een ander merk. Laten we beginnen met Nivea Double Effect Eye Make-up Remover, die met water en olie. Toen ik make-up begon te dragen gebruikte ik eerst een van Kruidvat, maar ik stapte al snel over op deze van Nivea. In al die jaren ben ik nog geen betere tegengekomen voor een fatsoenlijke prijs. Het haalt alle mascara van mijn wimpers, oogschaduw is direct verdwenen en prikt niet in je ogen. Ik zou niet meer anders willen en wederom met de acties van Kruidvat (2+2 gratis iemand?) zijn ze ook nog eens super betaalbaar.
Als foundation gebruik ik nu al ruim een jaar hetzelfde product. Zelfs met mijn onrustige huid en alle eisen aan een foundation, komt deze als beste uit de bus voor mij. Deze favoriet is L’Oreal True Match foundation en ik gebruik de kleur C1, de lichtste kleur. In de zomer ga ik en tikje omhoog en blijf ik dus verder gewoon hetzelfde product gebruiken. Ik heb inmiddels al een mooie voorraad liggen in verschillende kleuren, dus ik ben voorlopig voorzien. De dekking is medium en zeker niet full-coverage, maar dat kun je met concealer altijd verbeteren. En ik ben niet de enige die deze foundation geweldig vindt want menig beautyblogger vindt dit de beste foundation die je in de drogisterij kunt kopen.
Het laatste product is een mascara en dat is wel opvallend. Normaal wissel ik namelijk veel van mascara en wil ik steeds weer iets nieuws proberen. Er zijn dan ook zoveel soorten, kleuren en formules dat er altijd wel weer een nieuwe variant op de markt is. Maar het afgelopen jaar heb ik eigenlijk alleen de False Lash Telescopic Mascara van L’Oreal gebruikt. Het is een allrounder die je wimpers lengte geeft maar qua volume misschien nog wel wat meer zou mogen doen. Toch werkt het voor mij perfect! Het vlekt niet onder je ogen, het is waterproof (als je natuurlijk de waterproof-versie koopt) en is toch makkelijk te verwijderen. Het borsteltje is ook nog eens heel dun zodat je het makkelijk aan kunt brengen.

Dat zijn alle producten waar ik steeds weer op terugval en waarvan ik gewoon weet dat ze goed zijn. En omdat ik graag producten koop in de aanbieding, heb ik het geluk dat bijna alle producten regelmatig in de aanbieding zijn en je op deze manier nooit te veel voor je favoriete dingen betaald. Wat is het product die jij altijd weer opnieuw koopt?

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply BeautybyJana

  Ik ben wel benieuwd naar die droogshampoo van Kruidvat! Ah, die True Match ging ik vandaag ook kopen maar omdat er een heel erg mooie actie op alles van Max Factor was, ben ik voor de Facefinity te gaan. Ik las er ook veel goede reviews van dus ik ben benieuwd!

  18 november 2014 at 19:37
 • Reply Vanessa

  Die foundation van L’Oreal lijkt mij heel fijn!

  20 november 2014 at 17:47
 • Reply Julie Quadflieg

  Ik heb ook producten die ik keer op keer opnieuw koop! Gek genoeg heb ik geen enkel van jouw favorieten ooit uitgeprobeerd! 🙂

  21 november 2014 at 17:54
 • Geef een reactie