Follow:
Beauty

BEAUTY | My Summer Essentials

Summer essentialsLekker luieren, van de zon genieten en even tot rust komen. Dat is hoe ik over de zomer denk. En om het meeste uit deze tijd van het jaar te halen, heb ik een aantal producten die absoluut niet mogen ontbreken tijdens mijn vakantieperiode. Kijk je mee naar mijn essentials?
 
Mijn allereerste item is een zonnebril met gepolariseerde glazen. Echt, als je dit eenmaal hebt dan wil je niet anders. Deze speciale glazen halen de schittering weg, waardoor je niet met je ogen hoeft te knijpen tegen het felle licht. Ideaal voor tijdens het lezen, autorijden, aan het strand liggen etc. Mijn exemplaar is van North Beach.
Ook een goed boek mag natuurlijk niet ontbreken. Mijn zomer staat in het teken van ontspanning en dingen doen waar ik normaal minder tijd voor heb. Lezen is zo’n hobby van mij waar ik niet genoeg tijd voor vrij maak. Dit vervolg op The Devil Wears Prada is een echte aanrader en lekker girly voor tijdens het zonnebaden.
En tijdens dat zonnebaden (wat ik eigenlijk helemaal niet zo vaak doe) gebruik ik een gezonde dosis SPF. Deze van Garnier Ambre Solaire Clear Protect is echt een aanrader, omdat het doorzichtig is en je dus geen witte waas hebt. Met factor 50 smeer ik mij meerdere keren per dag in en dat zorgt er voor dat mijn lichte en gevoelige huid niet verbrandt. Naast deze zonnebrandcrème gebruik ik ook spf in mijn dagcreme, een extra SPF50 voor mijn gezicht en een SPF in mijn lippenbalsem. Een goede bescherming is heel belangrijk voor je huid en voorkomt beschadigingen en vroegtijdige rimpels of pigmentvlekken.
Ook in de zomer heb ik graag een luchtje op, maar soms vind ik parfum wat te zwaar als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat. Ik kies liever voor een wat lichter product, zoals een bodysplash. Daar zit alsnog een lekker geurtje aan, maar is lang niet zo heftig. Mijn favoriet is deze Japanese Cherry Blossom van The Bodyshop. H&M verkoopt ook altijd lekkere bodysplashes, dus ga daar eens kijken als je niet goed weet waar je producten zoals deze kunt kopen.
Mijn laatste essential voor de zomer is een fijne bodybutter. Zo’n product kun je op vele verschillende manieren gebruiken en dus hoef je niet tal van producten te gebruiken. Je nieuwe zomerse teint blijft mooier als je huid goed gehydrateerd is, het voorkomt doffe of droge plekjes en geeft je benen een gezonde glans. Één van mijn favorieten is de bodybutter met Shea Butter van The Body Shop. Ik heb daar ook een klein potje van, zodat je het ook met je mee kunt nemen in je tas. Een multifunctioneel product, daar houd ik wel van!
 
 
Q: Wat is jouw ultieme summer essential?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Fijne essentials. Ik ben benieuwd naar het boek.

    8 augustus 2014 at 19:11
  • Geef een reactie