Follow:
Beauty

BEAUTY | The Spring Edit 2015

Spring editZodra de eerste zonnestralen en warmere dagen zich aandoen, vervang ik mijn dagelijkse make-up met nieuwe producten. Weg met donkere lippen en rode en bruine tinten, en de roze kleuren en pastels mogen weer uit de kast komen. Deze ‘edit’ doe ik sowieso twee keer per jaar (herfst/winter en voorjaar) maar soms doe ik nog een extra edit in de zomer. Wil je zien welke producten ik afgestoft heb om mij voor te bereiden op de lente, lees dan verder.

 
 
Spring edit
Gezicht
Hoewel mijn gezicht in het voorjaar vaak nog net zo bleek is als in de winter, kies ik wel bewust voor andere producten. Ik zoek meer naar een warme glow en een zachte roze blush.  Mijn favoriete blush voor het voorjaar is M.A.C. Powder Blush in Melba. Dit is een kleur die heel geschikt is voor dames met een lichte huid, omdat het vrij zacht en subtiel is. De ondertoon is oranje, maar het lijkt op de huid als een heel natuurlijke blush. Ook mijn highlighter mag in deze tijd van het jaar wel wat warmer worden. De MUA Undress Your Skinn Baked Bronze komt dus uit de kast. Deze voordelige highlighter/bronzer is heel gepigmenteerd, dus je moet het voorzichtig aanbrengen als je voor een natuurlijke, gezonde look gaat.
 
 
Spring edit
Ogen
Ik houd erg van bruine en gouden kleuren als oogschaduw. Ik vind dat de combinatie erg mooi staat bij blauwe ogen, maar ik vind dat ik in het voorjaar wel iets meer lichte kleuren mag gebruiken. Maybelline Color Tattoo 24 hr in Pink-Gold is een product dat ik ook wel in de winter heb gebruikt, maar ik zie het vooral als een kleur voor de warmere periode in het jaar. Deze Color Tattoo blijft de hele dag zitten en werkt prima als primer om nog meer kleuren over aan te brengen. Een andere mooie roze kleur zit in de Rimmel London Glam’Eyes HD Quad in English Rose. Deze kleuren matchen al erg mooi bij elkaar en zijn dus ook nog eens makkelijk in gebruik als je meerdere kleuren wil gebruiken. Omdat ze in van die kleine vakjes zitten kruimelt de oogschaduw wel een beetje, maar deze fall out kun je met een kwast voorzichtig wegvegen.
 
 
Spring edit
Lippen
De kleur op je lippen kan je hele look bepalen. Daarom is het omwisselen van mijn lipsticks en lipgloss altijd iets wat ik als eerste doe wanneer er een ander seizoen aankomt. De rode winterse kleuren gaan in weer in de lade en komen misschien alleen nog op een feestje naar boven. In het voorjaar draag ik het liefste zachtroze kleuren die een romantische look geven zoals Tanya Burr Cosmetics Lipgloss in Afternoon Tea. Een ander leuk product is de lipstick van Essence in Coral Calling. Deze heeft zoals de naam al doet vermoeden een koraalkleur en geeft je look net dat beetje extra pit zonder heel opvallend te zijn. En deze lipstick is ook nog eens lekker budget.
 
 

Spring edit
Nagels
Mijn geliefde rode en paarse nagellakken laat ik voorlopig staan. In de plaats daarvan kies ik voor prachtige voorjaarskleuren zoals roze, mintgroen en andere pastelkleuren. Ik vind de nagellak van Essie het beste en daarom zijn ook twee kleuren hiervan terug te vinden in deze Spring Edit. Dit zijn Essie Mademoiselle en Essie Tart Deco. Ze blijven gewoon zo lang zitten en er is natuurlijk volop keuze in kleuren. Een andere mooie nagellak is Sally Hansen Complete Salon Manicure in Jaded. De dekking is erg goed en het blijft ook nog eens lang zitten. En de kleur is natuurlijk prachtig en op en top voorjaar!

 
 
Q: Welk product pak jij weer vaker nu het voorjaar wordt?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie