Follow:
Beauty

BEAUTY | All time favoriete wintergeur

Vanille bodysprayEen paar dagen geleden, op 21 september, is officieel de herfst begonnen. Dat houdt in dat ik nu echt mag gaan sjouwen met truien, sjaals, warme sloffen, thee en winterse geuren. Ik kijk altijd ontzettend uit naar deze periode want dan wordt het gezellig in huis en ruikt het overal zo lekker. En daarom haal ik ook mijn favoriete parfums voor de herfst en winter weer uit de kast. En mijn ultieme favoriet? Dat is deze!
 
Als ik aan de winter denk, dan denk ik aan warme geuren zoals vanille. Het is dan ook geen wonder dat mijn favoriete geur voor de winter iets is met vanille. Deze bodyspray van Body Fantasies in de geur Vanilla Fantasy kocht ik in Amerika en man wat ruikt het lekker! Ik vond het zo geweldig, dat ik vier of vijf flesjes kocht en ik nu een enorme voorraad heb! De geur is gewoon zo lekker en ook heel herkenbaar.
Het voordeel van een bodyspray is dat het niet zo sterk is als een parfum. Het vervliegt wel wat sneller maar dat vind ik helemaal niet erg. Zo kun je tussendoor even je ‘parfum’ bijwerken en ruik je weer heerlijk zoet. Het is ook wat makkelijker mee te nemen omdat bodysprays bijna altijd in een plastic flesje zitten. Je loopt dus geen risico dat iets breekt.

Ik weet dat er ook echte parfums zijn die naar vanille ruiken. Yves Rocher heeft er één, namelijk Secrets d’Essences Vanille Noire. Er zijn vast nog wel meer merken die een pafrum hebben die gebaseerd is op vanille. Ik heb er alleen nog nooit zo naar gekeken omdat ik dus een hele voorraad aan vanille bodyspray heb. Maar als dat ooit op raakt, dan ga ik zeker eens goed kijken naar de opties. Want een winter zonder de geur van vanille om mij heen, dat kan ik me niet voorstellen.
 
 
Q: Wat is jouw ultieme geur voor de herfst en winter?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Inge | blogboutique

  Deze moet wel heel fantastisch zijn je zoveel op voorraad hebt!

  25 september 2014 at 07:30
 • Reply Manon

  Klinkt goed! en wow zoveel op voorraad!

  25 september 2014 at 16:53
 • Geef een reactie