Follow:
Beauty

BEAUTY | Unboxing pakketje The Makeup Spot

Unboxing The Makeup SpotThe Makeup Spot is een Nederlandse webshop waar je vast al wel eens van hebt gehoord. Ik bestel er regelmatig wat, bijvoorbeeld van Real Techniques, Sleek en Barry M. Een handige plek dus om merken te kopen die in Nederland niet in de winkels liggen. Je kunt je voorstellen dat ik dan ook erg blij was toen mij werd gevraagd of ik een aantal producten wilde ontvangen van deze leuke webwinkel! Lees verder om te zien wat ik heb ontvangen, en wat mijn eerste indruk is. 
 
 
Unboxing The Makeup Spot

Unboxing The Makeup SpotBarry M nagellak (Aquarium collectie) in Mermaid

Hoewel ik al een paar lakjes van Barry M heb, is dit de eerste uit de Aquarium collectie. En wat is dit een prachtig lakje! Wat mij als eerste opvalt aan deze nagellak is dat de kleur inderdaad heel passend de naam ‘Mermaid’ heeft. Als ik denk aan de staart van de zeemeermin, dan is dat de combinatie van deze kleuren. Prachtig! De lak heeft op zijn minst twee lagen nodig om goed te dekken en soms is het lastig om de glitters op de juiste plek te krijgen zodat je niet alleen blanke lak hebt. Als het eenmaal zit, heb je wel een prachtige lak op je nagels.
 
 
Unboxing The Makeup Spot
Unboxing The Makeup Spot

Barry M Matte nagellak in Miami

Wat een ontzettend leuk idee, een matte nagellak! Ik heb wel een topcoat die een willekeurige nagellak mat maakt, maar dit is een veel handigere manier! Het lakt net als iedere andere lak, is met twee laagjes ook op zijn best en geeft je nagels een uniek tintje. Ik heb al even op de website van The Makeup Spot gekeken en ze hebben allerlei leuke kleurtjes om uit te kiezen.

 
 
Unboxing The Makeup Spot
Ik heb al een hele verzameling kwasten van Zoeva, dus toen ik zag dat er weer een paar nieuwe exemplaren bij zaten, was ik natuurlijk erg blij! Toevallig heb ik nog geen van deze kwasten dus ik kan gelijk iets nieuws testen.
 
 

Unboxing The Makeup SpotZoeva 115 Stippling Kabuki

Een superzachte kabukikwast is altijd handig! Ik denk dat ik deze in mijn make-uptasje doe die ik in mijn handtas heb. Zo kan ik me gedurende de dag even opfrissen met een fijne kwast. De haren zijn duo-fiber, wat je tegenwoordig heel veel ziet. Het ziet er op het eerste gezicht uit als een fijne kwast die heel zacht is voor je huid.

 
 

Unboxing The Makeup SpotZoeva 105 Luxe Highlight
Ik had nooit een aparte kwast voor highlighter en ik gebruikte vaak de kwasten die niet echt een vast doel hadden. Wat fijn dat daar nu verandering in komt! Ook deze kwast van Zoeva voelt heerlijk zacht aan op je gezicht en krast niet. Dit model heeft een tulpvorm waardoor je je highlighter heel precies kunt aanbrengen. Dat lijkt me een fijne eigenschap van deze kwast, want highlighter wil je natuurlijk niet over je hele gezicht aanbrengen. Het is precies de juiste grootte en ik vind ‘m nu al fijn!

 


Unboxing The Makeup SpotZoeva 316 Classic Liner
In het pakketje van The Makeup Spot zaten ook nog twee kwasten voor het aanbrengen van eyeliner. Deze classic liner blijkt heel handig te zijn om oogschaduw onder je onderste wimperrand aan te brengen. Ik gebruikte daar altijd een te grote kwast voor, waardoor de oogschaduw in mijn oog kwam. Met de classic liner heb ik daar geen last meer van omdat je het heel precies kunt aanbrengen. De haren zijn zacht maar stevig, waardoor je er goede lijnen mee kunt maken. Een aanrader dus!

 

Unboxing The Makeup SpotZoeva 317 Wing Liner
De andere kwast is de wing liner. Door de schuine kant is deze beter te gebruiken voor de bovenkant van je oog. Zo kun je namelijk een goede boog maken. De punt is heel fijn, ook weer heel zacht en een beetje stevig. Deze zou je waarschijnlijk ook goed voor een gel eyeliner kunnen gebruiken. Voor het invullen van je wenkbrauwen lijkt me deze minder geschikt, omdat het daarvoor niet stevig genoeg is. Maar voor het aanbrengen van oogschaduw is dit wederom een goede kwast om in je basisuitrusting te hebben. Ik heb meerdere van dit type en ik gebruik ze vaak.

 

Unboxing The Makeup SpotSigma Lipgloss in Get Ready, Tranquil en Tint
Deze drie prachtige exemplaren zaten ook in de doos. Ik was er niet eens van op de hoogte dat Sigma ook lipgloss maakte, ik kende ze eigenlijk alleen van de goede kwasten. De lipgloss komt in een kleine verpakking waardoor het makkelijk is om ze overdag met je mee te nemen, bijvoorbeeld in je hand- of schooltas. Het kwastje zorgt er voor dat je de gloss makkelijk kunt aanbrengen op je lippen. De drie kleuren zijn allemaal weer net iets anders. Get Ready heeft gouden shimmers en de andere twee hebben geen shimmers. Ze geven veel kleur af voor zo’n klein product en dat spreekt mij erg aan. Ik denk dat ik deze nog veel ga dragen deze zomer want het zijn alle drie prachtige kleuren!

 
 
Unboxing The Makeup Spot
 
 
Ik ben heel blij met de producten die mij zijn toegestuurd en ik denk dat ik ze allemaal veel ga gebruiken. Ik heb bij ieder product de link naar The Makeup Spot gezet, zodat je daar de beschrijving kunt lezen, de beschikbare kleuren kunt zien en zelf ook een paar mooie producten kunt bestellen.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Natiza

  Oeh wat mooie spulletjes!

  26 juli 2014 at 09:54
 • Reply Bethany- Betty Budget

  Ziet er heel goed uit allemaal. Fijne review ook. Ook goed dat je per kwast aangeeft waar het voor dient en wat je ervan vindt! Ik wil ook een set betaalbare kwasten! Twijfel nog tssen zoeva en real techniques!

  26 juli 2014 at 10:14
 • Reply Jaimy en Laura

  Wat een mooie producten, die kwasten lijken me fijn!

  26 juli 2014 at 10:54
 • Reply Dionne

  Wat een leuke items!

  27 juli 2014 at 09:05
 • Reply Lieselot

  Leuke producten! Het Barry M lakje uit de Aquarium collectie vind ik heel erg mooi :)!

  29 juli 2014 at 12:10
 • Geef een reactie