Follow:
Beauty

BEAUTY | Update: Sieraden met nagellak

Ringen nagellak

Even geleden deelde ik een tip met jullie om te voorkomen dat je ringen groene uitslag krijgen. Ik beloofde toen ook om na een tijdje te vertellen of het daadwerkelijk werkt, of dat dit een fail is. In dit artikel licht ik kort mijn ervaring toe en vertel ik ook wat jullie mij als tips gaven.

 

Ringen nagellak
Het komt er op neer dat de tip met een topcoat wel werkt, maar niet voor de lange termijn. Ik heb een aantal van mijn sieraden voorzien van een laagje topcoat en het werkt. Het werkt alleen maar voor een tijdje. Enkele van jullie zeiden dat het ook van sieraden chipt, net zoals bij nagels. Als je dit soort goedkope sieraden dagelijks draagt, zul je toch regelmatig een nieuwe laag topcoat moeten aanbrengen. Alleen op die manier voorkom je dat je sieraden zo’n groene uitslag achterlaten op je huid.

Q: Wat is jouw ervaring met goedkope sieraden en het gebruik van topcoat?

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Denise

  Ik heb het ook geprobeerd en het is inderdaad de bedoeling dat je de topcoat steeds opnieuw aanbrengt.. Hmpf!

  23 juni 2014 at 08:15
 • Reply Mariëlle M.

  Ik heb het laatst ook gedaan, nu even testen hoelang het houdt!

  23 juni 2014 at 09:29
 • Reply Manon

  Jammer dat het niet voor lange termijn werkt.

  23 juni 2014 at 10:03
 • Reply Anneliemajlen

  Ik heb dit een tijd geleden ook bij een paar oorbellen gedaan, ik had steeds een hele groene afdruk. Nu gaat het nog steeds goed en heb er geen last meer van.

  23 juni 2014 at 12:19
 • Reply Wendy

  Mijn ervaring is ook dat je het regelmatig overnieuw moet doen.

  23 juni 2014 at 23:19
 • Geef een reactie