Follow:
Beauty, Fashion

BeautyGloss Party 2012

Nadat ik mij weken had verheugd op de BeautyGloss Party, was het gisteren dan eindelijk zover. De party voor iedereen die gek is op make-up en schoonheid. In de Beurs van Berlage werd de tweede editie gehouden en met 1500 beschikbare kaartjes, was het behoorlijk druk in het Amsterdamse pand. Het werd georganiseerd door Mascha a.k.a. BeautyGloss en het beloofde een groots feest te worden. Klik op ‘Lees meer’ voor een sfeerverslag.

Al een hele tijd geleden had ik een kaartje gekocht om bij de tweede editie te kunnen zijn. Gelukkig mocht ik op de dag zelf mee met Tedje, Danique en Yara, zodat ik daar niet alleen zou zijn. Want het was moeilijk om iemand te vinden die met me mee wilde, want je moet wel echt op make-upfan zijn om naar zo’n feest te gaan.

Bron: Tedje

Om 9.15 sprong ik op het nippertje in de trein en kon de tocht richting Amsterdam beginnen. Ik zou de andere meiden treffen bij de Starbucks op het CS in Amsterdam en nadat zij een drankje hadden gehaald zijn we richting de Beurs van Berlage gelopen. We hebben buiten nog zo’n 1,5 uur gewacht voor we naar binnen konden want er was wat vertraging. Het was koud en nat, maar wel gezellig in de rij. Eenmaal binnen kon de pret beginnen. Langs de zijkanten stonden stands van bekende merken en in het midden was een soort nagelbar van Sally Hansen. Hier kon je je nagels laten lakken, maar er heeft de hele dag een enorme rij gestaan.

Bron: Tedje

Na nog een half uurtje gewacht te hebben, kwam Mascha het podium op en was de party officieel geopend. De hele middag kon je rondlopen, producten kopen, workshops volgen of bijvoorbeeld je haar laten krullen/stijlen. Op een gegeven moment werd het super druk en werd het lastig om bij de kraampjes te kijken en om activiteiten te doen. De hele zaal stond vol mooie meiden!

Josh V. deed samen met Mascha de presentatie.

Kleurige tafels bij Inglot. Ik heb trouwens nog een workshop van Inglot ft. Nikki gevolgd, daarover komt later meer op de blog te staan.

Bron: Danique

Bij Hannah kon je een huidanalyse laten doen, erg handig. Daarbij kreeg je een paar badslippers kado en wanneer je hun Facebook-pagina ging liken, kreeg je ook nog een SPF15 lippenbalsem voor de zomer.

Ik heb ook nog een paar dingen gekocht op de BeautyGloss Party. Ik wilde al heel lang een Sleek palette maar was bang dat het zou breken wanneer ik het online kocht. Maar aangezien ze een standje hadden, ben ik daar direct heengegaan want ze hadden goede prijzen!

En bij de stand van byBG kocht ik nog een palette. Ik wilde deze ook al heel lang en kende het merk Wet ‘n Wild nog van mijn tijd in Amerika. Wat een mooie kleuren, ik kan niet wachten om het te gebruiken!

Ik ben op het moment bezig om een blogpost te schrijven over de goed gevulde goodiebag die wij mee naar huis kregen. Kom dus snel terug om een overzicht te zien!

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jeany

  Ziet er leuk uit Geanne!! Jammer dat er voor sommige dingen zulke lange rijen stonden, maar aan de foto’s te zien heb je je toch vermaakt =)

  23 april 2012 at 10:54
  • Reply Geanne Schutter

   Haha, ja het was erg leuk en gezellig! Als er de volgende keer minder kaarten beschikbaar zijn (= kortere wachtrijen) ga ik volgend jaar misschien wel weer heen. Ga je mee?

   24 april 2012 at 15:39
 • Geef een reactie