Follow:
Persoonlijk

Nieuwe blogposts op dinsdag en donderdag

Bloggen is iets wat ik met liefde doe, en dat wil ik natuurlijk ook zo houden. De laatste tijd komt er steeds meer druk op me om veel blogposts te schrijven, want dat is wat er van je verwacht wordt wanneer je een blog hebt. Het liefst komt er iedere dag een nieuwe post online, hoewel ik probeerde te werken met een 3x-per-week-schema.

Ik begin nu aan de major van mijn studie journalistiek en ook in verband met mijn gezondheid, lukt het me niet om zoveel te bloggen. Daarom heb ik besloten om mij tot twee keer per week te beperken zodat ik meer tijd heb voor mijn studie, een zeer belangrijk onderdeel van mijn leven op dit moment.

Vanaf nu kun je een nieuwe blogpost verwachten iedere dinsdag en donderdag. Zo houd ik het bloggen voor mijzelf een leuke bezigheid en schrijf ik ook met meer plezier, waar jullie als lezers natuurlijk weer je voordeel mee doen.

Foto: weheartit.com

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Roxanne

  Bloggen moet inderdaad wel leuk blijven en je studie is nu eenmaal ook heel belangrijk. 🙂 Ik snap wel dat je het zo doet.

  5 september 2012 at 18:36
  • Reply Geanne Schutter

   Dank je:) Het moet inderdaad leuk blijven om te doen. Schrijf jij eigenlijk nog veel, ook qua fictie?

   9 september 2012 at 15:44
 • Geef een reactie