Follow:
Bloggen

Blogverjaardag, nieuwe Layout & veranderingen

Nieuwe layout
Verrassing! Welkom op het vernieuwde Sweet Suzie, een blog die ik precies vijf jaar geleden begon. Wat is de tijd snel gegaan en wat is er een hoop (ten goede ) veranderd! Ook qua uiterlijk is er een hoop veranderd, zoals je vandaag ook maar weer kunt zien. Wil je meer weten over de nieuwe vormgeving en de veranderingen in frequentie en thema’s, lees dan verder.
 
 
Hiep hiep hoera, Sweet Suzie bestaat vandaag 5 jaar! Wat een feestje, en dat vier ik natuurlijk met een winactie die morgen online komt. Dit is om iedereen te bedanken voor de vele bezoeken, reacties, tweets en andere lieve dingen. Kom dus morgen zeker terug om mee te doen!
oude layout 2014

De oude layout

 

Nieuwe layout
Het eerste wat je (hopelijk) opvalt is de nieuwe layout van mijn blog. Op bovenstaande afbeelding zie je hoe het eruit zag, en dat is heel erg anders dat wat je nu voor je ziet. Dat heeft een reden en dat heet groepsdruk. Ik heb eigenlijk altijd girly layouts gehad met veel roze. Maar op een gegeven moment liet ik me teveel beïnvloeden door wat andere Nederlandse maar ook internationale bloggers deden, zoals de zwart-wit hype qua blog design. Ik deed mee, heb het ook wel een tijdje leuk gevonden, maar ik miste ‘mij’. Mijn blog stond niet voor wat ik voor ogen had, wie ik ben en had geen persoonlijke touch. Daarom ben ik nu weer lekker terug bij roze, meisjesachtig, waterverf en bloemen. En dat vind ik geweldig. Ik hoop dat jij er ook zo over denkt!

Mocht je interesse hebben in webdesign, dan kun je hier mijn oude en nieuwe stylesheet bekijken en zien hoe groot de verandering is!

 

Niet langer alleen over make-up
Naast een nieuw uiterlijk, zijn er nog wat veranderingen die ik wil doorvoeren. Vijf jaar geleden begon ik mijn blog zonder te weten wat ik wilde en ik woonde op dat moment zelfs nog in Amerika. Een heel andere wereld dus. En nu ik ouder ben, andere interesses krijg en make-up niet het enige meer is waar ik over wil schrijven, ga ik dus ook een beetje schuiven met de term ‘beautyblog’. Natuurlijk verschijnen er nog genoeg beauty-gerelateerde artikelen, maar over het algemeen zullen er meer onderwerpen ten tonele komen. Omdat ik niet van blognaam wilde veranderen (zo veel ellende om te regelen!) heb ik besloten om gewoon mijn blognaam te behouden. Beauty slaat nu alleen niet meer enkel op make-up maar op allerlei mooie dingen om ons heen. Verwacht niet direct artikelen over alles behalve make-up, ik probeer er namelijk een mooie mix van te maken.
 
 
logo sidebar

 

Wanneer kun je een nieuw artikel verwachten?
Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag komt er een nieuw artikel online. Omdat ik kwaliteit veel belangrijker vind dan kwantiteit, ga ik ook nu niet dagelijks publiceren. Veel bloggers doen dat wel, maar dat is iets wat ik niet wil, en lichamelijk ook niet kan. De drie artikelen die per week verschijnen heb ik met plezier geschreven, en zijn ook van een kwaliteit waar ik als journalist tevreden mee ben. En ik denk dat ik jullie daar uiteindelijk ook een plezier mee doe, want vaak kun je direct wel aanvoelen of een artikel nog snel in een half uurtje is geschreven. Dat zul je hier niet tegenkomen want ik sla nog liever een dag over dan iets te moeten schrijven waar ik niet achter sta!

 

Goed, een aantal veranderingen dus voor mijn blog. Ik hoop dat jullie de nieuwe layout mooi vinden en je begrijpt waarom ik opeens de vormgeving zo drastisch veranderd heb. En nog belangrijker, hoop ik dat jullie het leuk vinden dat Sweet Suzie nu over nog veel meer gaat dan alleen make-up!

 
 

Wat vind jij van de nieuwe layout?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Annette

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. 5 jaar is lang zeg, top hoor! Mooi ook je nieuwe layout.

  1 juni 2015 at 13:04
 • Reply Manon

  Gefeliciteerd met je blog! Wow al 5 jaar! Je hebt een mooie nieuwe layout lekker fris

  1 juni 2015 at 15:04
 • Reply Wendy

  Hele mooie lay-out, dit is ook echt helemaal mijn ding!

  1 juni 2015 at 17:34
 • Reply sabrina

  Gefeliciteerd! Wat een tijd zeg. Mooie lay-out! Ben benieuwd naar je veranderingen. Maar dat komt goed, ik lees je blog graag!

  1 juni 2015 at 21:28
 • Geef een reactie