Follow:
Lifestyle

Boeken wishlist voor dit voorjaar

Boeken WishlistDit jaar heb ik me voorgenomen om weer meer te lezen, omdat ik het gewoon ontzettend mis. En inmiddels heb ik mijn eigen boekenkast al aardig uitgelezen, dus is het tijd voor een heuse boeken wishlist! In deze lijst vind je boeken die ik dit (voor)jaar nog graag zou willen lezen. Kijk je mee naar mijn verlanglijst?
 
 
Boeken Wishlist
How To Look Expensive van Andrea Pomerantz Lustig – €24,99
Er geweldig uitzien, on a budget. Wie wil dat niet? Dit boek belooft praktische tips van een echte beauty editor (schrijft beauty-artikelen in tijdschriften) dus dat belooft in ieder geval veel ervaring uit het vak.

The Ultimate Natural Beauty Bible van Sarah Stacey & Josephine Failry – €21,99
Nu ik steeds meer beautyproducten zelf maak of vervang door meer natuurlijke varianten, lijkt me dit boek ontzettend handig! Er staan niet alleen fijne DIY’s in, maar het geeft ook informatie over verschillende ingrediënten en keurmerken.

Sweet Little Lies van Lauren Conrad – €14,95
Het eerste deel van de L.A. Candy-serie heb ik jaren geleden eens gelezen en ik zou graag de andere twee boeken uit de serie willen lezen. Ze zijn geschreven door de prachtige Lauren Conrad. Toegegeven, het boek was niet bijzonder literair, maar het verhaal was wel erg leuk.
 
 
Boeken Wishlist
Billy and Me van Giovanna Fletcher – €10,99
Aangezien ik Giovanna Fletcher (vrouw van McFly’s Tom Fletcher) al jaren op Youtube volg, wil ik eindelijk haar boek eens gaan lezen. Het is een heerlijk romantisch verhaal en dat is precies waar ik van houd.

The Rosie Project van Graeme Simsion – €8,99
Ik heb de hele hype een beetje gemist met dit boek/film. Daarom wil ik het alsnog lezen want het verhaal schijnt echt prachtig te zijn! Ik ben heel benieuwd naar het boek, de personages en wat ze in het verhaal allemaal tegenkomen.

If I Stay van Gayle Forman – €10,99
Ook over dit boek heb ik veel goeds gehoord. Het is het typische verhaal van een meisje met een grote liefde -muziek- die huis en haard achterlaat om haar dromen te verwezenlijken. Dit boek hoort dus ook zeker thuis in mijn boeken wishlist.

 
 

Welke boeken staan nog op jouw wishlist?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Tineke

    Hele leuke wishlist. Is het boek ‘If i stay’ ook verfilmd? Als dat het geval ik heb ik de film gezien, kon het niet drooghouden, erg mooi!
    Liefs

    9 april 2016 at 09:14
  • Geef een reactie