Follow:
Bohemian, Lifestyle

Bohemian Christmas inspiratie voor de feestdagen

bohemian christmasKerstmis is prachtig, maar de decoraties hebben over het algemeen allemaal een beetje dezelfde stijl. Normaal vond ik dat niet erg, maar nu ik mijn woonkamer een bohemian make-over heb gegeven, vloekt het ontzettend met de kerstversiering die ik al in huis had. Dus leek het me een goed idee om te zoeken naar ideeën voor een bohemian christmas om zo toch bij de sfeer van je inrichting te blijven. Kijk je mee naar deze inspiratie voor een bohemian christmas?
 
 
bohemian christmas

Bron: Soul Makes

Vul een paar glazen vaasjes met zand, veren en wat dennentakjes. Zo heb je toch dat kerstgevoel zonder in te leveren op je bohemian sfeer in huis. Je kunt dit eenvoudig en goedkoop zelf maken en het is ook leuk om cadeau te geven! Je kunt de flesjes versieren met wat kralen, koord en kleine bedeltjes.
 
 
bohemian christmas
Bron: Treasures & Travels

Een kerstkrans hoeft niet altijd te voldoen aan de standaard regels. Kies juist eens voor wat lossere takken voor een robuuste look. En de kleine besjes en groene takjes geven het een speels gevoel. De benodigdheden kun je volgens mij gewoon bij een tuincentrum kopen, dus de DIY van Treasures & Travels is leuk om nog te maken voor de feestdagen.
 
 
bohemian christmas
Bron: Soul Makes

Wie zegt dat je alleen kerstballen en kerstfiguurtjes in de boom kunt hangen? Je kunt je namelijk ook uitleven met veren, kristallen en andere vondsten uit de natuur. Knoop er een touwtje aan vast of doe dit met een lijmpistool. Zo heb je een leuke manier om je boom te versieren. Je kunt het gedurende het hele jaar verzamelen en dan kost de bohemian christmas tree je helemaal niets!
 
 
bohemian christmas
Bron: Etsyshop ArtfullyYours1973

Ook deze krans is leuk voor de hippies en bohemians onder ons. Simpel en rustiek met weinig kleuren. Perfect voor de mensen die niet houden van de standaard combinatie van goud en rood tijdens de Kerst. Het vredesteken zorgt ervoor dat het niet alleen voor de kerstdagen is. Je kunt dit gewoon de hele herfst en winter in huis of aan de deur hebben.
 
 
bohemian christmas
Bron: Afloral

Als je net als ik creatief bent, is het leuk om je eigen ornamenten te maken. Helemaal in boho-stijl natuurlijk. Met een paar eenvoudige benodigdheden zoals stokjes, veren, kralen en stof maak je zelf leuke versieringen voor een bohemian christmas. Dit is ook leuk om met vriendinnen of het gezin te doen!
 
 
Hoe versier jij je huis het liefste tijdens de feestdagen?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon Boerakker

    Dit ziet er wel gaaf uit

    21 december 2016 at 16:50
  • Geef een reactie