Follow:
Bohemian, Fashion

Bohemian fashion wishlist voor de zomer

bohemian fashionHet bohemian sfeertje duikt steeds meer op in mijn leven. Mijn bohemian balcony kreeg al een makeover, mijn woonkamer is behoorlijk veranderd, maar mijn kledingkast bevat nog al mijn oude kleding. Dat is ook niet zo gek, want de afgelopen jaren had ik 1 stijl die ik leuk vond: Preppy. Maar ook mijn kledingkast kan wel een upgrade gebruiken in ware bohemian fashion. In deze wishlist zie je een aantal items die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen. Kijk je mee?


 
 Bohemian fashion wishlist voor de zomer
bohemian fashion

Bohemian Fashion wishilist

1. Rode tuniek – Free People
2. Bohemian tas – Boho Amsterdam
3. Rode top – Primark
4. Tribal top – H&M
5. Bohemian rok – Cream
 
 
Wat is jouw favoriete winkel om kleding te kopen?


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Mariëlle M.

    Ik zie een tint heel erg terug komen hihi! Hele leuke items 🙂

    16 juli 2016 at 11:20
  • Geef een reactie