Follow:
Bohemian, Fashion

Bohemian fashion wishlist voor deze herfst

Bohemian fashion wishlistWas het vorige week nog dertig graden, nu kan ik door het koelere weer niet wachten tot de herfst echt aanbreekt. En bij een nieuw seizoen hoort nieuwe fashion! In deze bohemian fashion wishlist laat ik zien welke items ik nog graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen en ik ben ook van plan om nog een leuke DIY te doen. Kijk je mee naar mijn bohemian fashion wishlist?


 
 
Bohemian fashion wishlist

Vest met ceintuur – Esprit | Vest met zakken – Selected

Lang dik vest
Gek genoeg heb ik niet echt dikke warme vesten. Mijn kast ligt in plaats daarvan vol met hoodies, maar ik vind het eigenlijk wel tijd worden om daar verandering in te brengen. En een dik vest hoeft heus niet vormloos te zijn, vooral als de mouwen een beetje aansluiten. Ik ga dus even wat winkels bezoeken om te zien welke mij het mooiste staat.

 
 
Bohemian fashion wishlist

Laars met kwastje – Esprit | Suede laars – H&M | Laklaaks Chelsea – Vagabond

Platte laarzen
In de herfst vind ik het heerlijk om korte laarsjes te dragen. Het is dan nog niet koud genoeg om je echt in dikke winterlaarzen te hijsen, maar een laarsje staat dan bijvoorbeeld wel leuk in combinatie met een jurkje en legging of maillot. Ik zoek eigenlijk nog een paar dat helemaal plat is, of met een kort hakje. En het leukste is als het dan een beetje in mijn bohomian stijl past, bijvoorbeeld door leuke versieringen aan de laarzen.
 
 
Bohemian fashion wishlist
Rode jurk met kant – C&A | Jurk met motief – Esprit

Een winterse jurk
Om te combineren met die platte laarsjes, heb ik dan natuurlijk nog wel een passende jurk nodig. Ik probeer tegenwoordig iets vaker een jurk aan te trekken, maar de exemplaren die ik heb zijn eigenlijk alleen geschikt voor de zomer. Dus op mijn bohemian fashion wishlist staat nog een jurk van dikkere stof of met lange mouwen. Dan heb ik er de hele winter plezier van. Mijn oog viel op het rechter jurkje van Esprit omdat er leuke kleuren inzitten en de mouwen hebben een mooie lengte.

 
 
Bohemian fashion wishlist

Boho bootbelt – Etsy | Boho bootbelt met bont – Etsy

Boho Bootbelts
Het leven van een bohemian is niet compleet zonder een paar boho bootbelts. Dit zijn riempjes die je om je laarzen kunt doen om het een heerlijke dosis boho chic te geven. En in plaats van deze te kopen (op Etsy bijvoorbeeld), wil ik gaan proberen om zelf een paar te maken. Ik moet alleen nog even zorgen dat ik allerlei benodigdheden in huis heb, zoals een goedkope riem om alles aan vast te maken.

 
 

Wat staat er op jouw fashion wishlist voor deze herfst en winter?

 
 

Dit artikel bevat gesponsorde content

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Tineke

  Mooie wishlist! Ik ben de laatste tijd gek op Esprit, ze hebben zulke leuke jurkjes.
  Liefs

  21 september 2016 at 12:17
 • Reply Valerie den ridder

  Die platte laarsjes zijn heel leuk! Die wil ik ook nog!

  21 september 2016 at 13:23
 • Geef een reactie