Follow:
Bohemian, Fashion

Unieke bohemian oorbellen van Etsy

bohemian oorbellen Afgelopen week kreeg ik maar liefst drie bestellingen met te gekke bohemian oorbellen binnen! Ik was namelijk aan het shoppen geweest op Etsy en ik wilde wat nieuwe oorbellen kopen. Die uit de Nederlandse winkels zijn vaak niet helemaal mijn smaak, en met het unieke aanbod op Etsy is dat dan een leuk alternatief! Deze bohemian oorbellen zijn uniek, zeker heel anders dan wat je bij SIX vindt en een tikje gypsy. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

bohemian oorbellen Spiral bohemian oorbellen – €8,04
Eerst wist ik niet zeker of dit type oorbel iets voor mij zou zijn, maar wat ben ik blij dat ik deze heb gekocht! Het is zeker uniek, omdat je het spiraal gewoon door je gaatje schuift; er zit geen sluiting aan. Ze zijn gemaakt van messing, wat het een warme gouden gloed geeft. Ze zijn licht in gewicht en dragen heel prettig. En wat een mooi design! Ik ben nu al fan van deze ‘spiral dotwork oorbellen’.

Ik kocht ze bij verkoper Astrophilia

bohemian oorbellen
 
 
bohemian oorbellen C
Tribal bohemian oorbellen – €9,89
Bij dezelfde verkoper kocht ik ook deze tribal oorbellen, die mij aan India doen denken. Ze hebben een heel sierlijke rand en zijn ongeveer 4 centimeter in doorsnede. Hoewel ik had verwacht dat dit hele zware exemplaren zouden zijn, is het juist het tegenovergestelde. Ze zijn super licht,dus voor mij ideaal! Ik heb namelijk de laatste jaren alleen knopjes gedragen dus ik moet even weer wennen aan grotere oorbellen. Ook deze tribal oorbellen zijn gemaakt van messing.

bohemian oorbellen A
 
 
bohemian oorbellen G
Feather bohemian oorbel helix – €12,06
In mijn helix piercing (bovenin het kraakbeen) wilde ik ook een nieuwe piercing. Na even rondneuzen op Etsy, zag ik al meerdere exemplaren met zo’n veertje voorbij komen! Eerst twijfelde ik nog of zoiets niet te groot zou zijn of irritant tegen je oor tikt overdag, maar ik heb nog geen problemen ondervonden. Het kraaltje is van turkoois gemaakt en ik vind deze helix oorbel echt een bohemian gevoel hebben.

Ik kocht deze piercing bij sofisjewelryshop. Bij haar kocht ik ook nog een los ringetje, om op een later moment zelf nog kraaltjes aan te doen. Een los ringetje kostte mij €5,54

 
bohemian oorbellen B

Dat zijn de bohemian oorbellen die ik op Etsy kocht. Omdat Etsy gebruikt wordt door kleine, zelfstandige designers, vind je er altijd unieke producten. En als je een beetje zoekt, hoeft het ook helemaal niet duur te zijn! Ik heb er al vele leuke producten gevonden en misschien ga ik binnenkort nog wel meer sieraden bestellen!

 
 

Waar koop jij het liefste oorbellen en sieraden?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Astrid

    Wat een gave oorbellen. De laatste vind ik vooral tof. Wat een goed idee om dit soort dingen bij Etsy te bestellen. Ik ga ook eens snuffelen.

    23 juli 2016 at 10:26
  • Geef een reactie