Follow:
Bohemian, Fashion

Bohemian outfit inspiratie voor de zomer

bohemian outfit

Fashion is een prachtig iets, maar het kan ook intimiderend zijn. Dit weekend was ik met een vriendin op een festival (Keltfest) waar mensen zo heerlijk zichzelf konden zijn. En ik zei: ik zou willen dat ik dat kan, me helemaal kleden zoals ik écht zou willen. Want wat zullen anderen wel niet denken als ik van top tot teen in bohemian stijl over straat ga? De conclusie was eigenlijk dat je je niets aan moet trekken van wat anderen zullen denken en dat je gewoon lekker moet doen wat je wil. En daarom ging ik op Pinterest inspiratie opdoen voor een leuke bohemian outfit voor de zomer. Want ik kan nog wel wat hulp gebruiken! Kijk je mee?


 
bohemian outfit

Bron

Mijn grootste probleem is dat ik altijd spijkerbroeken draag, al sinds mijn tienerjaren. Het zit gewoon lekker en is makkelijk te combineren met alles, maar het schreeuwt niet bepaald ‘bohemian outfit’. Ik kwam het Instagramaccount van The Salty Blonde tegen en zij laat zien dat spijkerbroeken ook best passen bij de bohemian look. Helemaal gecombineerd met zo’n lang en vrolijk vest, is het best een outfit dat ik zou kunnen proberen te dragen.

 
 
bohemian outfit

Bron en bron

Als ik denk aan een bohemian outfit, dan denk ik direct aan gekleurde rokken. Nu heb ik daar zelf twee exemplaren van, maar ik weet nog niet zo goed hoe ik die moet combineren. De boho style houdt vaak in dat je alles met alles mag combineren. Lekker vrij dus, maar door het gebrek aan regels is het wel lastig om je te wagen aan het samenstellen van een leuke outfit. Waarschijnlijk is het gewoon een kwestie van het doen, oefenen en gewoon je best doen om iets leuks te creëren.

 
 
bohemian outfit

Bron en bron

Ik heb twee leuke sjaaltjes in huis die ik graag om mijn hoofd zou willen dragen, maar ergens durf ik het steeds niet. Maar als ik bovenstaande foto’s bekijk, vind ik het echt ontzettend leuk staan! Dus misschien dat ik eens voorzichtig begin met het dragen van een sjaaltje als ik een boodschap ga doen, met vriendinnen afspreek of lekker in de zon van het warme weer geniet. Want zo’n boho head scarf is niet alleen trendy, maar houdt je haren ook uit je gezicht. Ideaal voor de zomer dus!
 
Wat mij nu te doen staat is het uitbreiden van mijn garderobe. Ik heb namelijk al lange tijd geen nieuwe kleding meer gekocht en dus is alles in mijn kledingkast nog in de stijl die ik nu niet echt meer mooi vind. Dus als ik wat meer items heb, kan ik ook eindelijk dingen met elkaar gaan combineren om die leuke bohemian outfit samen te stellen. Ik heb er zin in! Want als de bohemian stijl ergens bij hoort, dan is het wel de zomer!

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie