Follow:
Beauty

Boost je zomergloed met Milani Luminoso blush

Milani Luminoso blushIn de zomer is je huid vaak prachtig bruin en dat verdient een extra mooie blush! Met het juiste product kun je je huid helemaal laten stralen en een prachtige glow geven. Mijn favoriete product daarvoor is de enorm populaire blush van Milani, namelijk Luminoso. Kijk je mee naar deze prachtige blush?
 
 
In het verleden heb ik wel eens slechte keuzes gemaakt als het aankomt op blushes voor de zomer. Want hoewel een matte poeder misschien handig is om een vette en bezwete huid te verdoezelen, doet het verder vrij weinig voor je nieuwe zomergloed. Een product met een subtiele glans is een veel betere keuze. Daarom bestelde ik mijn eerste blush van Milani, naardat ik zoveel goeds had gehoord over deze specifieke kleur.
 
 
Milani Luminoso blush
 
Luminoso is een gebakken blush in een koraalkleur. Het geeft een prachtige glans af, zonder dat je als een discobal aan de boulevard verschijnt. Het is een kleur die vele huidskleuren complimenteert, puur omdat het gewoon zo veelzijdig is. Lichte huidjes zoals ikzelf kunnen er prima mee wegkomen, maar ook de gebruinde huid straalt met een beetje Luminoso. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe sterk je de blush aanbrengt. Een klein beetje is al genoeg voor een gezonde glans op je wangen.

In de verpakking zit bovenin de blush, en onderin zit een extra compartiment met daarin een spiegeltje en kwastje. Nu zal ik dat kwastje zelf niet zo snel gebruiken, maar het is wel heel handig voor als je onderweg bent. En een spiegeltje is natuurlijk altijd praktisch!

 
 
Milani Luminoso blush

Milani Luminoso blush

 

Hoewel de oranje kleur op het eerste gezicht misschien heel intens lijkt, hoef je niet bang te zijn voor  het typische oompa-loompa-effect. Het poeder van deze gebakken blush is zo zacht en fijn gemalen, dat je het heel mooi kunt opbouwen. De beste eigenschap van Luminoso is namelijk die fantastische glans, en die krijg je ook als je maar een heel klein beetje gebruikt.

 
 

Milani Luminoso blush

 

Milani Luminoso heel lichtjes aangebracht op de huid
Milani Luminoso blush

Milani Luminoso blush
 
 
Ik kocht deze Luminoso blush van Milani voor €11,50 bij The Makeup Spot. Het is het geld meer dan waard, je moet alleen even zoeken naar een Milani-verkooppunt.

 
 

Wat is jouw favoriete blush voor de zomer?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Deze blush moet en zal ik heel snel aanschaffen!

  4 juli 2015 at 09:08
 • Reply Anna Jirina

  Wat een prachtige tint, heel mooi!

  4 juli 2015 at 11:39
 • Geef een reactie