Follow:
Fashion

Cadeau bij Glamour-abonnement | So Nize tas

Hey iedereen,

Diegenen die het tijdschrift Glamouw lezen weten het waarschijnlijk al, maar afgelopen abonnement-actie was een gratis tas bij een jaarabonnement.

Na het behalen van mijn propedeuse voor mijn studie Journalistiek, vond ik dat ik wel iets leuks heb verdiend. Ik ben al lid van de ELLE maar dat is meer gericht op fashion en ik ben ook geïnteresseerd in beauty. Daarom wist ik vrijwel direct dat ik mijzelf zou trakteren op een jaarabonnement op Glamour.
Bij deze keuze heeft het cadeau natuurlijk ook meegespeeld want ik wil natuurlijk de beste deal krijgen. Eerst was ik nog een beetje aan het twijfelen aan de kleur van de tas maar ik ben er over uit dat het gewoon een fantastische tas is.

De tas is van het merk ‘So Nize’, is van echt leer en heeft een winkelwaarde van €69,95. En dat kreeg ik dus gratis bij mijn abonnement!

Afgelopen week kreeg ik de tas via de post binnen en ik ben direct gaan uitpakken. Serieus, ik ben een beetje verliefd op deze tas.

Dit is ‘m dan:

Dit is de voorkant. De kleur is dus donkergroen/bruinig met bruine details

De binnenkant. Nummer 1 en 3 zijn vakjes met een rits en nummer 2 is een ruimte tussen de andere vakken. Zo kun je toch gemakkelijk je telefoon opbergen zonder eerst drie ritsen te moeten openen als je telefoon gaat. Aan de andere kant is nog een telefoonhouder (Welke telefoon past daar tegenwoordig nog in? Misschien geschikter voor een lipgloss?) en nog een langwerpig vak er naast.

De achterkant heeft ook een vakje met een rits. Deze gebruik ik waarschijnlijk heel weinig omdat binnenin al zoveel vakken zijn.

Dit is het detail op de voorkant van de tas

En, wat vinden jullie ervan?

P.S. Je kunt je abonneren op mijn blogposts. Vul aan de linkerkant bij ‘Abonneer op deze blog’  je e-mailadres in en je krijgt automatisch een e-mail wanneer er weer iets nieuws te lezen is.

 

Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply jacinta

  Hmmmmmmmm, nu heb je nog zo’n mooie tas erbij… de vorige vond ik ook al zo prachtig.

  17 juli 2011 at 21:32
 • Reply Judith

  Nice!! Leuk cadeau voor jezelf!! En echt een super mooie tas! Mijn tas moet ook altijd meerdere vakken hebben, anders kan ik er niks mee.

  17 juli 2011 at 21:39
 • Reply Karen

  Ze ziet er best ruim uit, heb je toevallig al getest of er een A4-map in past? Dan zou hij voor mij ook echt perfect zijn, ben nu nog aan het twijfelen..

  26 juli 2011 at 23:50
  • Reply Geanne Schutter

   Hoi Karen,

   IK heb het net even voor ge geprobeerd met een smalle A4-map. Deze past er zowel liggend als staand in. Wel moet je er rekening mee houden dat hoe dikker de map is, hoe krapper alles wordt. Maar ik ben echt super blij met mijn tas, en natuurlijk het abonnement dat ik er bij heb. Ik kan het echt aanraden!!

   – Geanne

   27 juli 2011 at 10:05
 • Reply Karen

  Bedankt voor de moeite en de snelle reactie! Het lijkt me dan inderdaad wel een erg goeie deal, 35 euro voor een tas en een abonnement van 12 nummers! Nu ben ik ook helemaal overtuigd 😉
  Bedankt!

  27 juli 2011 at 15:53
 • Reply Bee

  Is hij erg zwaar? Ziet er wel mooi uit….

  4 augustus 2011 at 10:17
  • Reply Geanne Schutter

   HIj ziet er inderdaad erg mooi uit! De tas zelf is niet bijzonder zwaar. Gewoon… het gewicht van een tas, haha! Het is moeilijk uit te leggen.
   De afgelopen dagen (op vakantie) heb ik nogal wat gewicht er in gedragen en de tasa is echt heel sterk en stevig, ook als er veel gewicht in zit.
   Een echte aanrader!

   6 augustus 2011 at 21:26
 • Reply Bee

  Is hij erg zwaar? Ziet er wel mooi uit….

  4 augustus 2011 at 10:17
  • Reply Geanne Schutter

   HIj ziet er inderdaad erg mooi uit! De tas zelf is niet bijzonder zwaar. Gewoon… het gewicht van een tas, haha! Het is moeilijk uit te leggen.
   De afgelopen dagen (op vakantie) heb ik nogal wat gewicht er in gedragen en de tasa is echt heel sterk en stevig, ook als er veel gewicht in zit.
   Een echte aanrader!

   6 augustus 2011 at 21:26
 • Reply Jantine

  Hele goede deal! Heb zonet ook het abonnement genomen met de tas erbij.

  @ Geanne: hoelang duurde het voordat je de tas binnen kreeg?

  6 augustus 2011 at 17:15
  • Reply Geanne Schutter

   De tas kwam eigenlijk al redelijk snel. Ik denk dat het ongeveer 1,5 tot 2 weken heeft geduurd. Best snel vind ik, want ze zeiden dat het ongeveer 4 weken zou duren!
   Hopelijk ben jij net zo blij met je nieuwe tas (en natuurlijk het abonnement!)

   6 augustus 2011 at 21:26
 • Reply Jantine

  Hele goede deal! Heb zonet ook het abonnement genomen met de tas erbij.

  @ Geanne: hoelang duurde het voordat je de tas binnen kreeg?

  6 augustus 2011 at 17:15
  • Reply Geanne Schutter

   De tas kwam eigenlijk al redelijk snel. Ik denk dat het ongeveer 1,5 tot 2 weken heeft geduurd. Best snel vind ik, want ze zeiden dat het ongeveer 4 weken zou duren!
   Hopelijk ben jij net zo blij met je nieuwe tas (en natuurlijk het abonnement!)

   6 augustus 2011 at 21:26
 • Reply marja

  Wat hebben jullie mazzel gehad,ik dus niet,voel mij behoorlijk genept,ook ik zag een leuke tas bij glamour,4 kleuren,je kon kiezen,ik was helemaal weg van de kleur taupe,belde er speciaal voor,jahoor was er en zou die kleur krijgen,na 7 weken nog niets,ik bellen,helaas die kleur is er niet meer,zit ik opgescheept met een kleur die ik niet mooi/leuk vind nu,voor niets een abonnement genomen,ik baal als een stekker,nu een ecru,zomer kleur die ik HOPELIJKhalf november krijg,gRrrrrrrrrrt

  9 november 2012 at 10:50
  • Reply Geanne Schutter

   Vervelend om te horen dat je zo’n pech hebt gehad met jouw tas van Glamour. Gaat het toevallig om die tas van Cowboys? Heb daar namelijk wel meer mensen over gehoord en er zijn nog veel meer die ook niet hun tas naar keuze kregen.
   Hopelijk heb je alsnog veel plezier van de tas in een andere kleur.
   Bedankt voor je bezoekje:)

   9 november 2012 at 13:13
 • Reply marja

  Wat hebben jullie mazzel gehad,ik dus niet,voel mij behoorlijk genept,ook ik zag een leuke tas bij glamour,4 kleuren,je kon kiezen,ik was helemaal weg van de kleur taupe,belde er speciaal voor,jahoor was er en zou die kleur krijgen,na 7 weken nog niets,ik bellen,helaas die kleur is er niet meer,zit ik opgescheept met een kleur die ik niet mooi/leuk vind nu,voor niets een abonnement genomen,ik baal als een stekker,nu een ecru,zomer kleur die ik HOPELIJKhalf november krijg,gRrrrrrrrrrt

  9 november 2012 at 10:50
 • Geef een reactie