Follow:
Beauty

Dé concealer waar ik niet meer zonder zou kunnen

Lasting Perfection ConcealerSoms heb je zo’n prachtig make-upproduct gevonden, dat je het wel van de daken wil schreeuwen. Dat wilde ik ook zeker met deze Collection Lasting Perfection Concealer, maar toch liet het op zich wachten. Waarom? Dat ik vertel ik je in dit artikel.

 

Het vinden van een goede concealer was voor mij altijd al lastig. Ik heb een zeer lichte huid, waardoor de meeste concealers (en foundations) niet de juiste kleur hebben. Daarnaast had ik ook acne, waardoor ik absoluut een concealer met goede dekking nodig had. In de Nederlandse schappen probeerde ik regelmatig verschillende concealers uit. De ene was eigenlijk best de prima, de andere totaal niet.

Natuurlijk had ik vanuit de Engelse beautywereld al vaak gehoord over deze Lastig Perfection Concealer van Collection. Maar hoe kom je er aan? Het feit dat dit product niet in Nederland verkrijgbaar is, was meteen de grote reden waarom dit artikel lang op zich heeft laten wachten. Ik wil je namelijk niet lekker maken met een product die je hier niet kunt kopen. Maar dit is zó’n topproduct, dat ik er nu toch een artikel aan wijd!

 
 

Lasting Perfection Concealer

 

De Lasting Perfection Concealer is een full coverage concealer die een geweldige dekking geeft. Als je net als ik last hebt van acne, dan is dit product zeker een aanraden. Ook als je moedervlekken of donkere littekens in je gezicht wil verdoezelen is dit een goed product. En het beste? De prijs, want deze concealer is echt een budgettopper. Omgerekend van pond naar euro kost het ongeveer €5,- en het is verkrijgbaar in de meeste Engelse drogisterijen. Het kan soms wel even zoeken zijn, want het product is zo populair dat het vaak uitverkocht is. Dat zegt al genoeg toch?

 
 

Lasting Perfection Concealer
 
In de tijd dat ik nog hardnekkige acne had, bracht ik het op de volgende manier aan voor een volledige dekking. Na de primer gebruikte ik direct concealer op mijn puistjes. Daarna gebruikte ik mijn foundation en soms gaf dat al genoeg dekking. Het voordeel van deze volgorde is dat als je net als ik een te donkere concealer hebt, dat je foundation dit verschil vaak maskeert. Als de acne heel erg was, of de littekens heel donker, dan gebruikte ik nog een beetje concealer na mijn foundation. Zag je niet meer dat ik acne had? Dat zou ik niet willen zeggen, maar het zag er zo goed uit als het maar zou kunnen. Gelukkig zit mijn acne-behandeling er bijna op en heb ik geen puistjes meer. Toch gebruik ik het nog voor de littekens en pigmentatie in mijn gezicht.

 
 
Lasting Perfection Concealer

De concealer, getest op twee littekens op mijn hand. Ik heb nu geen puistjes meer (hoera!) maar dus ook geen plekjes meer om concealer op te testen. Omdat het een litteken is (andere huidstructuur) valt het meer op dan wanneer je een puistje verbergt.
 
 

Omdat de dekking van dit product zo hoog is, bestaat er wel het risico op een cakey resultaat. Ik kan je aanraden om dit product voornamelijk te gebruiken voor oneffenheden, en niet voor onder je ogen. Ik merk bij mijzelf (met een droge tot normale huid) dat het heel erg cakey wordt onder mijn ogen. Daarvoor kun je dus beter een andere concealer gebruiken. Heb je een normale tot vette huid, dan zou het misschien wel kunnen. Het is even een kwestie van proberen wat bij jouw huid het beste werkt.

Nu blijft er natuurlijk nog steeds het probleem wat betreft verkrijgbaarheid. Tegenwoordig reizen we allemaal voor een prikkie door Europa. Misschien ga jij of een vriendin/moeder/nicht/buurvrouw binnenkort nog wel naar Groot-Brittannië op vakantie. Mijn tip is om zeker te vragen of ze dit product voor je mee willen nemen. Wanneer ik in december naar London op vakantie ga, neem ik ook zeker weer een voorraadje mee! De kleuren zijn vergelijkbaar met die in Nederland en in totaal zijn er vier kleuren om uit te kiezen. Ik koos uiteraard voor de lichtste en deze is best heel licht. Hoogstwaarschijnlijk kun je wel inschatten welke kleur je ongeveer moet hebben.

 
 

Wat is jouw favoriete concealer?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply lovelowbudget

  Ziet er inderdaad uit als een product met een zeer goede dekking. Fijn dat je zo op je hand hebt weergegeven wat het effect is!

  8 oktober 2015 at 19:48
 • Reply Mariëlle M.

  Ik mis deze concealer ZO erg!! En ik kom niet snel in London, ik baal zo haha!

  12 oktober 2015 at 09:06
 • Geef een reactie